thefex Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 w koncu, po wielu nieprzespanych nocach i marzeniach o tym jakze waznym swistku, zdalem egzamin na kategorie A (za drugim podejsciem, no ale zawsze zdane, nie? :) ) pozostaje mi tylko zarejestrowac moj sprzecior, kupic sobie odpowiednie ciuszki i latac pelna para :) ale mam zaje...sty humor :) pozdro Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Pogratulować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) WitamA co tam, też sie pochwale, równo tydzień temu tez zdałem sobie egzamin ;], a co :) Pozdrawiam. EDIT: I oczywiście gratulacje dla thefex :) Edytowane 17 Maja 2006 przez maciek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Gratuluje... :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 GRATULACJE :) :) :) :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 WitamA co tam, też sie pochwale, równo tydzień temu tez zdałem sobie egzamin ;], a co :) Pozdrawiam. EDIT: I oczywiście gratulacje dla thefex :) prawda, ze kamien z serca spadl? :) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) a co tam, ja sie tez pochwale...ja mam 25 maja egzamin, jestem dobrej myślia dly wszystkich ktorzy zdali - - gratuluję i do zobaczenia na drodze :) :) Edytowane 17 Maja 2006 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) WitamOj spadł, spadł kamień, hehe pamiętam te schizy przed egzaminem, ale w trakcie sie uspokoiłem i skupiłem na jeździe i poszło gładko. Pozdrawiam. PS: aftys6 powodzenia, pamiętaj nie ma sie co denerwować, trzeba podejść na lajcie :) Edytowane 17 Maja 2006 przez maciek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 kongratulejszyn !! ja już się 3 miesiące zapisuję na egzamin, co mam zamiar jechać to jakaś nowa WORD'owska afera jest opisywana w gazetach Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Graulacje dla wszystkich! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 WitamOj spadł, spadł kamień, hehe pamiętam te schizy przed egzaminem, ale w trakcie sie uspokoiłem i skupiłem na jeździe i poszło gładko. Pozdrawiam. PS: aftys6 powodzenia, pamiętaj nie ma sie co denerwować, trzeba podejść na lajcie :) ja to sie w nocy 3x budzilem, rano oczywiscie perystaltyka jelit zwiekszona parokrotnie (zawsze tak mam przed egzaminami w WORDzie :))za pierwszym razem jak jechalem na placyku to tak sie denerwowalem, ze ustami moglbym wentylator zastapic... a teraz lighcik.. jak jechalem to nie myslalem ze w ogole zdaje egzamin.. czulem sie jak na placu manewrowym na kursie :) aftys6: pamietaj, ze rok temu byl gorszy placyk, bo osemka byla ciasniejsza, takze dasz rade ;] Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Gratuluję również! :clap: :clap: i mam nadzieję, że za jakiś czas będę mogła to samo napisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 gratulejszyn !mam nadzieję, ze będe też mogł się tu pochwalić podczas wakacji. Wczoraj pierwsze spodkanie było na prawko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Gratulacje dla wszystkich którzy zdali i powodzenia tym co dopiero będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 a co tam.. wszyscy gratulują i nabijają sobie posty to i ja... GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi