Yool Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja przwoziłem w Hondzie Civic 99` WSKę 125 po demontarzu przdniego koła i błotnika, więc nie ma problema. Ważne coby przy hamowaniu awaryjnym moto nie poleciało na Ciebię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 :) noi jak widac prawie wszystko sie da a moze jest ktoś kto przewiozł jakiegoś chroma w kaszluuuu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja przewoziłem w Partnerze już DT80,DT125,RM85 bez żadnego odkrecania kołek ani widelcy, mysle ze DR350 weszła by też:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Mi CRFa weszła do Berlingo bez rozkręcania ale z małymi problemami, znaczy przednie koło leżało na złorzonym przednim fotelu pasażera a wcześniej wiozłem ją tylko bez lag i przedniego koła w Mondeo. A kumpel przewiózł mazdą MX-3 nieco rozebraną Honde CR500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Wsadziłem do golfa 2 mojego zzr, odkręciłem lagi,tylne koło i owiewki.W bagażniku miałem jeszcze butle na gaz 40 litrów. Fajnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ja woziłem Kawasaki KX 80 z Focusie Kombi przy złożonych fotelach, teraz jak trzeba wożę Aprilię SR WWW 50 :) Ofkors woże je w calości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 A ja w VW passat kombi mtx-a 80 bez żadnego rozkręcania :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewizor0 Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Widzę, że da się wszystko. Spokojnie jadę do Holandii po motor. Jak mi zostanie miejsce, to załaduję jeszcze jakiegoś Goldwinga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Taaak, uchylana klapa tylna jest bardzo praktyczna. Ciekawe czy komuś udała się podobna sztuka w nadwoziu typu sedan. Pytam, bo mam takie akurat...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Z sedanami jest problem. Umiejscowienie mocowania bagażnika troche ogranicza światło przestrzeni bagażowej.W Astrze kombi woziłem różne moto i wystarczy odkręcić tylko przednie koło przy zamkniętej klapie bagażnika.Klapy nie trzeba zamykać tylko ją zabezpieczyć tak jak i moto i może go wystawać i pół metra. Spokojnie dasz rade przewieźć sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja zmiescilem do gofa 5-drzwiowego bez rozkrecania moto tyle ze troche wystawal http://img316.imageshack.us/my.php?image=zdjcie85gy.jpg http://img243.imageshack.us/my.php?image=zdjcie94po.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja zmiescilem do gofa 5-drzwiowego bez rozkrecania moto tyle ze troche wystawal http://img316.imageshack.us/my.php?image=zdjcie85gy.jpg http://img243.imageshack.us/my.php?image=zdjcie94po.jpg HEHE nieźle czekam teraz na kogoś kto powie że do 3-drzwiówki Goldwinga wsadził :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi