paluch Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 umówmy się zatem w sobote( w piątek różnie wiara się pozjeżdza bo robota i inne pierdoły) o 20.00 przy bramie wiazdowej!!! ja bede w koszulce forumowej wiec jakoś się znajdziemy. jak będe lekko wstawiony (a ktoś nie będzie ??:flesje: to mi wybaczcie :) .pozdrawiam i do zobaczenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 no i mamy punkt zaczepienia, ta opcja mi sie podoba, zapodam na forum wrocławskim... będzie wesoło tylka ta godzina, moze lepiej ok 17,18, żeby wszyscy dali radę sie doczołgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 proponuję juz w piątek o 20.00 się spotkać CI CO BęDąA BęDę JA Z MOJą KOBITą - celyna Z FORUM to już obalą jakieś pivo na dobry początekruszamy także w piątek około 17 do wenecjisilna grupa z murowanej oczywiście większość moytocyklistow z naszej wsi spodziewana jest w sobotę. pozdrawiamklaus - i do zobaczenia w wenecjiw sobote proponuję wspólny przejazd kolejką wąskotorową do biskupina i nazatpo drodze jakiś literek wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A z okolic Konina ktoś się wybiera?Ja być może pojadę, kumpel i jego ojciec :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 w takim razei możemy pierwsze podejście zrobić w piątek, kto dojedzie nie pożałuje, kto nie dojedzie usłyszy legendy, i zobaczy poprawiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Halo Warszawka na dzień dzisiejszy wybierają się 3 maszyny, Na 80 % w piątek 12-13 godzina uciekamy z miasta kto jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Paluch tu Magda,gdzie ta Wenecja jest bo ludzie z Wroclawia chca jechac....????? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wenecja znajduje sie okolo 45 km od Bydgoszczy, 35 km od Gniezna, wojewodztwo kuj- pomorskie. Dla niezorientowanych polecam szukac najpierw Żnin ( na trasie miedzy Gnieznem a Bydgoszcza,wojewodzka czy karajowa 5-tka ). Mala wioska niedaleko Biskupina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Halo krewni i znajomi królika bando piekielna zaklepałem noclegi a dziś wyparowuje i w sieci bęede we wtorek dopiero, proszę pisać sms jakby co oddzwonię bo telefon wyłącze coby mi dzików nie płoszył :banghead: miejsc mamy 5 ( na 4 do dnia dzisiejszego zdeklarowane osoby Romanowowie Andrju Gwiazda i ja piszę cobyście nie zapomnieli )więc damy rade jakby co to pewnie i większą grupą , acha jakby jechała Linda Ewangelista lub Naomi to zawsze znajdą u mnie miejsce w śpiworze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Halo krewni i znajomi królika bando piekielna zaklepałem noclegi a dziś wyparowuje i w sieci bęede we wtorek dopiero, proszę pisać sms jakby co oddzwonię bo telefon wyłącze coby mi dzików nie płoszył :banghead: miejsc mamy 5 ( na 4 do dnia dzisiejszego zdeklarowane osoby Romanowowie Andrju Gwiazda i ja piszę cobyście nie zapomnieli )więc damy rade jakby co to pewnie i większą grupą , acha jakby jechała Linda Ewangelista lub Naomi to zawsze znajdą u mnie miejsce w śpiworze :banghead: ...no to w koncu ja podjalem 'djecezje' i jade na V2 :banghead: ...tak wiec to jedno wolne miejsce... juz nie jest jednym wolnym miejscem... pozdro i do zoba, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 witam i raczej na 99% jedziemy z wami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 madzik-> a kiedy chcecie jechac? w piatek czy sobote? wejdz na "poznam ludzi z wroclawia" i tam sie umowimy na wyjazd jakąś ekipą. pzdr!ps- Jesli ktos ma zarezerwowany pokoj 2 - osobowy a nie jedzie jednak albo zarezerwowal na zapas to ja chętnie przejmę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 ...a co do kwestii '4umowego piwka', to jako ustalenie moge przyjac, ze zbiorka bedzie w sobote o 20:00 przy bramie wjazdowej... bo moze takze w piatek zorganizowac identyczna akcje... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Wściekły jestem bo akurat mam wesel kuzyna - ze tez głupi kutas akurat wtedy musi sobie marnowac zycie - na zlotach V2 jestem od chyba 2002 roku i zawsze było extra - dobrze ze zmienili lokalizacje z Drawska bo w porównaniu z poprzednia lokalizacja w Lubaszu to Drawsko hu*owe było . Co prawda zlot stosunkowo drogi bo w ty mroku chyba 80 zł - ale wg mnie warto - szkoda ze mnie w ty mroku zabraknie sam jestes h*jowy..... :biggrin: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 w sobote o 20 jak najbardziej pasuje natomiast w piątek to pewno nie zdąże dotrzeć!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi