Dziki_YZF Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam!Mam torbę OXFORDA model expander i muszę przyznać że jest godna polecenia.- pojemność max 38 litrów- dodatkowe piętro które uzyskujemy po rozpięciu dodatkowego zamka- opcja noszenia torby jako plecaka- w komplecie pokrowiec przeciwdeszczowy- magnesy są na tyle dobre że nawet przy 240 torba nie rusza się na bakuJedynym mankamentem torby jest cena bo kosztuje ona 250 złotych ale torbę kupuję się raz porządną i problem torby ma się z głowy więc warto zainwestować.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Mam torbe MOTO DETAIL i jest super. Ma dwa pietra i mnostwo malych schowkow(w zestawie pokrowiec przeciwdeszczowy). Mozna ja zalozyc na ramie albo zrobic z niej plecak. Oprocz magnesow ma paski wiec prawdopodobnie nawet na VFR nie odleci:)Godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi