kules Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak dla mnie to jest jedna zauważalna różnica - transalpik jak przejeżdża to nic nie słychać - cisza i kultura, a Big jak jedzie to z daleka słychać piękny bas - spokój, respekt i dostojeństwo - takie są me subiektywne wrażenia z porównania. Z rozsądku kupił bym transalpa, ale ja nie jestem motonitą z rozsądku - tylko dla przyjemności i radochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak dla mnie to jest jedna zauważalna różnica - transalpik jak przejeżdża to nic nie słychać - cisza i kultura, a Big jak jedzie to z daleka słychać piękny bas - spokój, respekt i dostojeństwo - takie są me subiektywne wrażenia z porównania. Z rozsądku kupił bym transalpa, ale ja nie jestem motonitą z rozsądku - tylko dla przyjemności i radochy. calkowicie sie zgadzam - dobrze napisane :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi