ukasz Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 ...gdzie reszta Polski? gdzie polnoc? :wink: No jak to gdzie? Nad morzem :) Grupa północ też jest silna, tylko niewiele się udziela :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Coś jest nie tak... Moja125'ka przy jeździe po mieście i okazyjnym rozpędzaniu jej do 100 km/h pali 5 litrów ( :!: ) / 100 km 8O 8O To pewnie dlatego ze to jej granica mozliwosci Moj gsx pali przy 200 z 15 litrow.Wszystko zalezy od ekonomii jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Coś jest nie tak... Moja125'ka przy jeździe po mieście i okazyjnym rozpędzaniu jej do 100 km/h pali 5 litrów ( :!: ) / 100 km 8O 8O Bo to dwusuw (dwutakt) :) Spróbuj ją zabrać w cięższy teren to się dopiero zdziwisz...Acha mojego kumpla YAMAHA YZ 250 (przerobiona na 300) z 1983 pali 22litry/100km 8O 8O 8O POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Znaczy dobry fachowiec ją przerobił na te 300ccm :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Pewnie wzial za to tyle ile ona tera pali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Nie wiem czy ten mój kumpe czaseml sam jej nie przerabiał, ale należy wziąć pod uwagę, że to moto to jest wyczynówka (cross) w dwusuwie i to sprzed dwudziestu lat :? :? :?Ale i tak trochę "chyba" za dużo pali :wink: :) :wink: POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 moj gs z 92 roku najminej spali 4,4 litra w dluzsze wypady przu okolo 100km na ha najwyzsze spalanie jakie osiagnolem to okolo 6,5 litra przy ostrymzeglowaniu po mojej okolicy. jak na ta pojemnosc moto duzo nie pali. 4 zawory robia swoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 moj gs z 92 roku najminej spali 4,4 litra w dluzsze wypady przu okolo 100km na ha najwyzsze spalanie jakie osiagnolem to okolo 6,5 litra przy ostrymzeglowaniu po mojej okolicy. jak na ta pojemnosc moto duzo nie pali. 4 zawory robia swoje :cool: Nie ma to jak powrót do przeszłości (czytaj: do 2003 r). Toż to niedługo będzie 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Nie ma to jak powrót do przeszłości (czytaj: do 2003 r). Toż to niedługo będzie 4 lata Niby przeszlosc, ale nadal aktualna. Dzisiaj sprawdzalem spalanie w moim GSie i na 12,7 litra zrobilem 234km, co oznacza ze srednia wyszla 5,43 ;/100km :banghead: . Fakt faktem przez okolo polowe tego dystansu a moze i nieco wiecej byla to dosc ostra jazda, np odcinek Bydg- Torun niezbyt czesto wskazowka schodzila ponizej 120, krecony byl do konca... Troszke sie tym przerazilem ( tym zuzyciem), ale z tego co wyzej przeczytalem, to chyba nie jest zle z moja Suza, jakos na dniach zaleje ja na nowo i sprawdze zuzycie gdzies na trase z maksymalna ekonomia. Mam nadzieje ze zejde ponizej 5 litrow, jak nie, to suza idzie do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi