BANDIT Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No czemu by nie ja z checia sie wybiorę nad jakąś rzeczke moze bym jeszcze kumpla na ntv 650 wyciągnał i dugiego na hondzie vf 750 sabre , a co do mojego moto to mam 2 klientów juz umówionych ale znając zycie to kolorowo niebedzie ,czekam na blizesze informacje ja osobiscie zaproponował bym Borki koło tomaszowa maz jest tam elegancji zalew sulejowski takze miejsce warte odwiedzenia. pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No czemu by nie ja z checia sie wybiorę nad jakąś rzeczke moze bym jeszcze kumpla na ntv 650 wyciągnał i dugiego na hondzie vf 750 sabre , a co do mojego moto to mam 2 klientów juz umówionych ale znając zycie to kolorowo niebedzie ,czekam na blizesze informacje ja osobiscie zaproponował bym Borki koło tomaszowa maz jest tam elegancji zalew sulejowski takze miejsce warte odwiedzenia. pozdrawiam Sławek To byłoby nas już czterech :notworthy: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuggi Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 To byłoby nas już czterech :biggrin: Pozdr. Czesc chlopaki,To ja tez dopisuje sie do lokalnej grupy. Mieszkam w Zboiskach, to taka wiocha zabita dechami zaraz przy Radziejowicach. Bede czytal watek i takze do Was dolaczego pewnego razu. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Czesc chlopaki,To ja tez dopisuje sie do lokalnej grupy. Mieszkam w Zboiskach, to taka wiocha zabita dechami zaraz przy Radziejowicach. Bede czytal watek i takze do Was dolaczego pewnego razu. Pozdrawiam wszystkich Witam witam , no i coraz nas tu wiecej , a spotkac jakos nam sie nieudaje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Cześć wszystkim Proponuje spotkanie czwartek o 13.00 w Grodzisku Maz. przy UFO. Tam ustalimy gdzie jedziemy. Co wy na to ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 wstepnie jestem zaa , jesli nic niepokrzyzuje mi do tego czasu planów to będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Cześć Chłopaki, Jeśli chodzi o mnie to mi pasuje czwartek 15 czerwca o godz 13.00. Mam tylko jedną prośbę do Was o wskaznie drogi, ew. adresu do UFO. Znam trochę Grodzisk Maz. ale o UFO nie słyszałem. Będę jechał z kierunku Brwinów. Użytkuję zieloną Virago to tak dla rozpoznania :-) Pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Cześć Chłopaki, Jeśli chodzi o mnie to mi pasuje czwartek 15 czerwca o godz 13.00. Mam tylko jedną prośbę do Was o wskaznie drogi, ew. adresu do UFO. Znam trochę Grodzisk Maz. ale o UFO nie słyszałem. Będę jechał z kierunku Brwinów. Użytkuję zieloną Virago to tak dla rozpoznania :-) Pozdrawiam,Piotr Dobra, może być o 13.00. Jadąc od strony Brwinowa, na pierwszych światłach przy stacji benzynowej, która jest po prawej stronie skręcasz w prawo. Pozniej na najblizszym skrzyzowaniu jeszcze raz w lewo (po prawej stronie bedziesz miał koscioł) i jestes na miejscu po lewej stronie jest bar ufo. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dobra, może być o 13.00. Jadąc od strony Brwinowa, na pierwszych światłach przy stacji benzynowej, która jest po prawej stronie skręcasz w prawo. Pozniej na najblizszym skrzyzowaniu jeszcze raz w lewo (po prawej stronie bedziesz miał koscioł) i jestes na miejscu po lewej stronie jest bar ufo. Pozdr. Dzięki, do zobaczenia na miejscu. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam. Ja mieszkam w Starej Wsi pod Nadarzynem bywam tez w Pruszkowie i w Jankach, też chętnie bym posmigał, ale ja zwykle w weekendy pracuję. Śmigam Hondą cb 500, będę tu zaglądał może kiedyś uda mi się z wami gdzieś wyrwać. Pozdro dla wszystkich.Paffcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jak tam po weekendzie ? :icon_razz: Ja po wyprawie z Piotrem do Borek, prawie nie jeździłem. Tylko trochę w sobotę, bo znajomy chciał przetestować sprzęt. Potem mały serwis: wymiana klocków, filtr powietrza i pucowanie na błysk. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Cześć wszystkim.Tak jak by mieszkam w "okolicy" (Mszczonów a właściwie Adamowice, fabryka Knauf przy trasie Katowickiej) i jesli tylko nie pada śmigam z zonką do pracy motocyklem a że ostatnio pogoda dopisuje to nie narzekam na brak jazdy ;) Lubię jeździc motocyklem ale powiem Wam jakie sa moje odczucia. Kilka razy jeździłem w grupie (spotkania forumowe Łęczyca, Bolesławiec, Borki, Kazimierz,Nałęczów...) i zauwazyłem ze w grupie często ludzie głupieją, nie potrafia zachowac bezpieczeństwa i zdrowego rozsądku. Np. ciężarówke wyprzedzi dwóch kolegów to nastepni przycisna zeby nie zostac w tyle pomimo że z przeciwka cos jedzie. Często jedziemy zbyt szybko i ryzykownie bo to "obciach" okazac sie mięczakiem i zostać z tyłu. Dlatego tez np. dwa lata temu z Borek wyjechałem w dużej grupie "warszawsko-siedleckiej" i niestety gdzies w połowie drogi odpuściłem i zostałem z tyłu. Stwierdziłem ze tak jazda nie jest ani miła ani bezpieczna. Myslicie że ktos z grupy zauważył że zostałem, zwolnił czy zawrócił zeby sprawdzic co sie stało? Niestety nie....Dlatego też jesli chodzi o smiganie to wolę sam. Nie mam żadnej presji i jadę tak ja mi sie podoba. Z kolegami natomiast bardzo chetnie spotkam sie przy piwie i kiełbasce z grila. Skoro mieszkamy blisko siebie to może warto spotkać się u kogoś z naszej grupy, pogadać i miło spedzić czas w gronie motonitów?PzdrGrzesiek Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Cześć Jak na razie doszła do krótkiego spotkania trzech osób: mnie (Bogdan), Piotr (ViragoYama) i Sławka (Bandit) w Grodzisku Maz. Dwie Viargo i jeden plastik. ;) Oczywiście byłoby fajnie spotkać się w większym gronie, tak więc zapraszamy, zwłaszcza że jeszcze kilka osób wyraziło chęć. Tradycyjnie pytanie: kiedy i gdzie. Może w sobotę zrobimy jakiś krótki wypad po okolicy z przerwą na kawę ?Ja będe gotowy od 13.00. Na spotkanie proponuje Radziejowice, przed Pałacykiem. A co do jazdy w grupie. Jechaliśmy razem z Piotrem do Borek. Dla mnie to była pierwsza jazda w grupie, jeśli oczywiście dwie osoby można nazwać grupą. Jazdę w grupie zawsze rozumiałem, że jedziemy wspólnie, czyli stosujemy styl jazdy taki aby wszystkim pasował. I tak jechaliśmy. Przez większość część trasy prowadził Piotr. Wiadomo, Virago to chopper, a nie jakiś tam plastik. Ja zwyczajnie dostosowałem szybkość jazdy do jego możliwości. Po drodze dołączyły do nas jeszcze dwa sprzęty i przez pewien czas jechaliśmy razem w czwórkę. Nie zauważyłem abyśmy robili jakieś dzikie manewry. Spokojna jazda, trzymanie odległości między sprzętami. Przypuszczam, że gdybyś jechał razem z nami, byłoby OK. Pozdr. P.S. Piotr, jeśli jechaliśmy za szybko (120-140), to następnym razem możemy zwolnić :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A ja byłem tu:http://forum.motocyklistow.pl/MGH-ladami-A...006-t48276.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam forumowiczów z okolic moze wybiezecie sie z nami na troszke dłuzsza traske zapodałem temat sniardwy 7,8,9 lipca ???????????????????????????????? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi