mirek-b12 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ty swinio :notworthy:. Bestia uwazaj on zawsze tak ludzi podchodzi.... , na zlocie 4umowym widzialem jak szklanke gryzl....., i chcial pogryzc "pania kelnerke" .... to ie ja gryzlem tylko ptaszyna!!! zreszta calkiem skutecznie :buttrock: Hehe ja też zawsze nie wiem jak zagadac, szczegolnie, że na Skwerku bywają kolesie na Fireblade'ach latający na gumach przez skwer A ja na tym pierdopędzie sie czuje dziwnie to gadaj z laskami !!! z laskami!! co cie tam jacys kolesie na fajerach obchodza :wink: Wcale nie masz fajnego sprezęta bo nie ma gdzie schować oleju :D ty mnie nie denerwuj... olej sie miesci ;p tylko ten twoj padalec tyl;e tego pije ze trzeba zaraz pjemnik 5 litrowy kupowac :) ty wez lepiej jedz do borska w sobote i naucz sie jezdzic :buttrock: zebys znowu w torow nie wylecial w kosmos :buttrock: ps. zamek od siedzenia juz naprawilem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi_Gdańsk Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 WitamNo ja wczorej byłem 1 raz na Zaspie na swojej GSince. Trochę mało luda ale za to fajne sprzęty były. Był ktoś z forum? Pozdrawiam Fazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 JA bylem... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Ja też byłem nawet z Ptaszyną!A co do Borska to raczej nie jade bo w weekend jest Power station więc pewnie bede paradował w sobote. Z tego co sie orientuje to o 15.00 Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja też będe na Power station, mam 2 km tylko do przejechania na PS :biggrin:Niech ktuś potwierdzi czy na 100% o 15 :buttrock: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekh Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 O 15 rusza parada z Sopotu na Skwer (http://www.powerstation.pl/index.htm), a o 17.00 powrót na molo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 O 15 wyruszają z pod Kolibek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no w avatrze widze calkiem duzego zielonego skuterka Bo to nie jest mój skuterek :buttrock: Maszynka w avatarze zostaje póki co w sferze marzeń. =) Na PS też pewnie wpadnę na Skwerek =) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hehe to spodziewaj się, że podjade i zagadam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Okey :buttrock: fajno.Tylko ja sie obawiam że czeka mnie tam podróż z buta ;/ Musze jechać na przegląd i nie czuje sie z tym fajnie. To pierwszy przegląd jaki mnie czeka i nie wiem jeszcze zupełnie co i jak. 'świeżak' totalny. Ale nawet jeśli nie dam rady na skuterku to wpadne na bank =) Z aparatem. Po tym mnie można poznać zawsze - żółty skuter i aparat ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Hehe ołki dołki :buttrock:Szkoda, że impreza płatna - 99zł :biggrin:A chętnie zobaczyłbym te "atrakcje", w szczególności koncert TSA !!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 To impreza na Skwerku też będzie zamknięta ?? :buttrock: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Oto program PS: PIĄTEK 09.06.2006r. 16:00-19:00 - prezentacje motocykli i kolekcjonerskich modeli legendarnych aut, - konkursy m.in. rodeo, przeciąganie liny, - konkursy motocyklowe tj. przetaczanie beczek, wolna jazda, zręcznościowe na motocyklach, - pokazy mistrzów ekwilibrystyki na motocyklach, - pokazy skoków przez motocykle i auta z udziałem mistrzów polski w motocrossie 19:00 - koncert zespołu CZTERY SZMERY (repertuar AC/DC) 20:15 - - rozdanie nagród za konkursy, 20:30 - koncert zespołu GOLDEN LIFE, 22:00- tancerki w klatkach, 22:30- koncert zespołu TSA 00:00 - pokazy bielizny prezentowane przez gwiazdy PLAYBOY`A i CKM, SOBOTA 10.06.2006r. 15:00 - wyjazd parady motocykli (w klimacie karnawału Rio de Janeiro) na SKWER KOŚCIUSZKI w Gdyni, 15:15 - 17:00 - SKWER KOŚCIUSZKI w Gdyni: - prezentacje motocykli i kolekcjonerskich modeli legendarnych aut, - pokazy skoków przez auta i motocykle z udziałem mistrzów Polski w motocrossie, - pokazy mistrzów ekwilibristyki na motocyklach, 17:00 - wyjazd parady ze SKWERU KOŚCIUSZKI w kierunku Sopotu, 17:30 - Wjazd na SOPOCKIE MOLO, 17:30-20:00 - Konkursy m.in. - zorbing (pływanie przy molo w zamkniętej kuli), - sumo, - wybór najpiękniejszego Harley`a zlotu, najstarszego uczestnika, najdłuższej trasy, 19:00 - Koncert zespolu FOR FRIENDS, 20:00 - Koncert zespołu JARRY BAND (legendarny wokalista Oddziału Zamkniętego w repertuarze Oddziału), 21:30 -występy tancerek brazylijskich (karnawał z Rio de Janeiro), 22:00- wybory miss zlotu, 22:15 - tancerki w klatkach, 22:30 - koncert zespołu KOBRANOCKA. NIEDZIELA 11.06.2006r. Dla najbardziej wytrwałych ok. 14:00 konkurs tyczki na molo z udziałem najlepszych zawodniczek świata - Anny Rogowskiej i Moniki Pyrek. OPŁATA WJAZDOWA WYNOSI: 99 PLN/27 EUR za osobę W CENIE BILETU: * koszulka zlotowa, znaczek zlotowy * wielokrotny wjazd motocyklem na Skwer Kuracyjny Molo w ciagu 4 dni !!!!! ???? <---- Tutaj chodzi o Molo w Sopocie, bo już się gubie ? * 25 % zniżka na gastronomię i alkohol na terenie Skweru Kuracyjnego Molo, w oznaczonych barach tylko dla motocyklistów (...) Więcej na www.powerstation.pl Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Już jestem jest ok ale pogoda to nie rozpieszcza To impreza na Skwerku też będzie zamknięta ?? :buttrock:nigdy nie była zamknieta to teraz też nie będzie Do zobaczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też będe na Power station, mam 2 km tylko do przejechania na PS :biggrin:Niech ktuś potwierdzi czy na 100% o 15 :biggrin: ???o 15/30 wyjazd ale jak historia mowi będzie tradycyjny poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 nigdy nie była zamknieta to teraz też nie będzie Do zobaczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No to super =) Przynajmniej w Gdyni będzie można zobaczyć jakieś fajne sprzęty.Do zobaczeniaaaa =) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi