romans Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 no to 18 marca jajcarnia czyli święcenie motocykli w trójmieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja się niestety nie wyrobię :DDopiero zaczynam jazdy w szkole, potem egzamin, oczekiwanie na prawko, kupno sprzęta ... Dłuuuuga droga :D Mam nadzieje, że do czerwca się wyrobię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja wiem Mirek czemu sobie sezon odpuszczasz :D , czekasz aż ci się blokada wyłączy :D A co do Jajcarni niestety mnie nie bedzie... Z powodu licznych problemów ze zwiezieniem moto najszybciej wyjade 7 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ja też nie mogę ale mam 200 km, a moto przed przeglądem gwarancyjnym, ale możecie na butach bo sporo ludzi będzie i warto się oblukać przed sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Mój GSX już prawie gotowy do sezonu, muszę tylko wynająć garaż gdzieś na Orunii, póki co wszystko się rozbija o kasę, jako że sprowadziłem niedawno nową furę z reichu... jak tylko wygrzebię się z długów (mam nadzieję, że już niedługo :notworthy: ) to rozpoczynam sezon 2007 :notworthy: Robię co mogę, mam nadzieję, ze jakoś na dniach uda mi się wyjechać :lalag: Przy okazji - nie znajdzie się ktoś chętny do wspólnego wynajęcia garażu na Orunii? To by uprościło sprawę znacznie :wink: w ogóle to ostatnimi czasy wszyscy albo powyjeżdżali gdzieś, albo siedzą zapracowani... jakby był ktoś chętny na przedsezonowego browara to dajcie znać :buttrock: :crossy: Edytowane 11 Marca 2007 przez ukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam kolegow po cholernej zimie (jak ja jej nie cierpie ;) ) :banghead: Mnie niestety rowniez nie bedzie z przyczyn technicznych.Zaczne sezon podobnie jak Andon, na poczatku kwietnia lecz juz nowym sprzecikiem, ktorego nabylem z zime :crossy: (CBR 954RR '03) http://www.bikepics.com/members/krzysiekch/03cbr900/Stara Cebra jest na sprzedaz jakby ktos sie pytal :biggrin: http://www.bikepics.com/members/krzysiekch/88cbr600/ Mam nadzieje, ze pod koniec marca, badz na poczatku kwietnia zrobimy male spotkanie przy bezalkoholowym :crossy: Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Cholera, miałem jutro jechać do qzynki odpalać sprzęta, którego mi zimowała u siebie w garażu, no ale się okazało, że wyjechała do Austrii i wraca w niedzielę... mam chociaż nadzieję, ze jutro będzie padać i nie będę miał czego żałować :D Tak czy tak już niedługo śmigamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja jutro trochę polatam :D Na kursie ... :DSzkoda, bo to gówniana jazda - cały czas 40-50 km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 no to sobie polataliście na jajcarni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) no to sobie polataliście na jajcarni :wink: Ty chyba żartujesz?? :icon_mrgreen: Mi wystarczyło, jak szukając informacji o tej imprezie natrafiłem na waszą stronę i znalazłem tam informację:Podczas imprezy obowiązują trzy zasady:1) pełne poporządkowanie się grupy pod prowadzących tę imprezę - osoby odpowiedzialne będą wyznaczone.2) przejazd w formie defilady - prędkość minimalna 3) zachowanie ciszy podczas na trasie przejazdu - żadnego warczenia trąbienia lub palenia gumyNiezastosowanie się do któregokolwiek z punktów powyżej oraz przepisów ruchu drogowego jest równoznaczne z wykluczeniem uczestnika z kolejnych imprez, podaniem jego danych odpowiednim władzom Doszedłem więc do wniosku, że albo to impreza zamknięta jakiejś grupy, albo... szkoda gadać :cool: pzdr. Edytowane 19 Marca 2007 przez ukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Doszedłem więc do wniosku, że albo to impreza zamknięta jakiejś grupy, albo... szkoda gadać :wink: Impreza Mocherowych Beretow :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Impreza Mocherowych Beretow :buttrock: :PCo miałeś na myśli? Wydaje mi sie ze to impreza organizowana co rocznie....... Tak zwane "rozpoczęcie sezonu + poświęcenie motocykli". Jeżeli uważasz że to impreza dla moherów to chyba musimy sobie wyjaśnić conieco przy piwie oczywiście :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Co miałeś na myśli? Wydaje mi sie ze to impreza organizowana co rocznie....... Tak zwane "rozpoczęcie sezonu + poświęcenie motocykli". Jeżeli uważasz że to impreza dla moherów to chyba musimy sobie wyjaśnić conieco przy piwie oczywiście :icon_razz: Siemanko Andon! Wiem co to za impreza.Zazartowalem sobie głownie z: 3) zachowanie ciszy podczas na trasie przejazdu - żadnego warczenia trąbienia lub palenia gumyNiezastosowanie się do któregokolwiek z punktów powyżej oraz przepisów ruchu drogowego jest równoznaczne z wykluczeniem uczestnika z kolejnych imprez, podaniem jego danych odpowiednim władzom. PozdrawiamKrzysiek P.S. A co do piwka to jestem za!!! :icon_razz: Edytowane 20 Marca 2007 przez KrzysiekCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 No żesz cholera, oczywiscie akurat dzisiaj gdy wyjechałem z garażu uroczyście otwierając sezon, w tym samym cholernym momencie zaczął lać deszcz i leje do tej pory... zrobiłem ledwie rundkę po Sopocie, zaliczając po drodze przegląd techniczny i wróciłem do garażu ;) Przy takiej pogodzie, to faktycznie - nic tylko zostawić sprzęty w garażu i umówić się na jakieś "wyjaśnienia" :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) No żesz cholera, oczywiscie akurat dzisiaj gdy wyjechałem z garażu uroczyście otwierając sezon, w tym samym cholernym momencie zaczął lać deszcz i leje do tej pory... zrobiłem ledwie rundkę po Sopocie, zaliczając po drodze przegląd techniczny i wróciłem do garażu :bigrazz: Przy takiej pogodzie, to faktycznie - nic tylko zostawić sprzęty w garażu i umówić się na jakieś "wyjaśnienia" :crossy: :P :wink: :icon_mrgreen: ... he he he deszcz to musiał byc widocznie z okazji nabijania sie z "jajcarni" tak czy siak moto masz poświęcone ... ps. ... jak chciałeś pościgac się ... popalic gumę lub na kole polatac na pokaz innym jadącym w "defiladzie" to i lepiej że nie pojechałeś :) Edytowane 22 Marca 2007 przez kriss.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi