mirek-b12 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 To teraz masz dwie :icon_twisted: a cie palne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ps. kupilem sobie!!!http://allegro.pl/item127392114_nowa_zapal...edycji_l_m.html o !! mowielm ze mis ie podoba :icon_twisted:Specjalnie kupil druga zeby oddalic od siebie zarzuty :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) bla bla bla.. ;plepiej zorganizujcie jakas impreze forumowa ;d Edytowane 29 Września 2006 przez mirek-b12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 forumowa impreza bedzie...ale nie z tego forum...przeniescie temat do nas...:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 I co chopaky i dziewczny :icon_mrgreen:? Jeździcie jeszcze?Widziałem dzisiaj dużo motocykli na skwerze ... :clap: Ja już nie jeżdże, chce sprzedac szybko skuter i zbierac na 125kę, w marcu planuje kupic Hondę NSR :buttrock: Wtedy moze bede mogl ze starszymi pojezdzic, te 120 - 130 km/h na trasie jest do zrobienia :offtopic: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 I co chopaky i dziewczny :clap:? Jeździcie jeszcze?Widziałem dzisiaj dużo motocykli na skwerze ... :buttrock: Ja już nie jeżdże, chce sprzedac szybko skuter i zbierac na 125kę, w marcu planuje kupic Hondę NSR :offtopic: Wtedy moze bede mogl ze starszymi pojezdzic, te 120 - 130 km/h na trasie jest do zrobienia :D Pozdr.Ano jeżdzimy i dlugo jeszcze będziemy jeżdzić tego roku :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 14 października zakończenie sezonu w 3mieście. 11 00 w Brzeźnie przy molo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 14 października zakończenie sezonu w 3mieście. 11 00 w Brzeźnie przy molo... Jakie niby zakończenie sezonu? W połowie października? :) A tak w ogóle to co to za impreza, jaki plan i kto to organizuje, bo coś mało szczegółów podałeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Jakie niby zakończenie sezonu? W połowie października? :) A tak w ogóle to co to za impreza, jaki plan i kto to organizuje, bo coś mało szczegółów podałeś :) ukasz jakis ty konktretny ;p ale faktycznie jakies szczegoly by sie przydaly... czy zakonczenie ma wygladac jak tradycyjna "zaspa" ? przyjezdzamy... pol godzinki gadania i malymi grupkami sie rozjezdzamy ? ps. zreszta i tak pewnie nie zdaze z meczu wrocic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 14 października zakończenie sezonu w 3mieście. 11 00 w Brzeźnie przy molo...Wcale sie nie zdziwie jak bedziesz sam :) bo w 3-miescie to wszystko jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Jak ma być coś konkretnego to pewnie bym się pojawił :buttrock: Napisz co i jak i skąd ta informacja?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wcale sie nie zdziwie jak bedziesz sam :buttrock: bo w 3-miescie to wszystko jest mozliwe ty tu nie siej jakiejs propagandy zlej ;p sam nigdy nie byles!! :biggrin: a zreszta andon odpisal ze bedzie... bedziesz mial komu piwo wylac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wcale sie nie zdziwie jak bedziesz sam :biggrin: bo w 3-miescie to wszystko jest mozliwe No jak nikt nie chce z tobą nigdzie jeździć, to pozostaje mi tylko współczuć i domyślać się przyczyn :buttrock: Ja na przestrzeni prawie 4 lat brałem udział w tylu różnych wyjazdach, ze nie jestem w stanie tego zliczyć i jakoś nie przypominam sobie, żebym kiedyś nie był w stanie znaleźć ekipy do jazdy (za pośrednictwem 4um, bądź kontaktując się bezpośrednio z ekipą), gdy miałem ochotę pośmigać w towarzystwie. A w ogóle to uwielbiam takie gadanie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Informacje o zakończeni w nowym temacie, a tutaj to mi sie przypadkowo posiało, pewnie za późno pisałema albo piwa za mało. A tak w ogóle to mi tu nie roztaczać czernowidztwa bo nie po to gnam 200 km by pocałowac klamkę na darze młodzieży czy innej burzy. Pozdrowienia z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja na przestrzeni prawie 4 lat brałem udział w tylu różnych wyjazdach, ze nie jestem w stanie tego zliczyć i jakoś nie przypominam sobie, żebym kiedyś nie był w stanie znaleźć ekipy do jazdy (za pośrednictwem 4um, bądź kontaktując się bezpośrednio z ekipą), gdy miałem ochotę pośmigać w towarzystwie.Hmmm z tego co wiem Andon czesto nie ma z kim pojezdzic. Tak sie sklada ze nie smigam z ekipa z 3-miasta bo mozliwosci mojego moto sa odgraniczone, ale z tego co slysze to naprawde nie ma z kim latac... Zreszta frekwencja na zlotach 4umowych mowi sama za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi