marecki Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na szybe obowiązkowo byle tylko za mocno nie zasłaniało widoku :biggrin: Jak tak o tym futerku piszecie to mi się przypomina znajomy co na Goldasie ma futerko ale niestety tylko brązowe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 16.IX jest okiej :biggrin:Gdańsk czy Gdynia ? Może Sopot? :biggrin: W miare fajny pub w Gdańsku to "Absynt" ... W Gdyni jest fajny "Donnegal" :biggrin: Ale tą kwestie to już pozostawiam pełnoletnim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dzis. 18.30 na rondzie w chwaszczynie. potem dosc dluga wycieczka. zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dzis. 18.30 na rondzie w chwaszczynie. potem dosc dluga wycieczka. zapraszam. Jak dluga?...w sensie km'ow:)...alo godzin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 km nie podam "boniewiem". z wczsniejszych wypadow wnioskuje ze powrot bedzie kolo 23.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 km nie podam "boniewiem". z wczsniejszych wypadow wnioskuje ze powrot bedzie kolo 23.00 w 4,5 godziny to mozna daleko zajechac:)...O.K przjete do wiadomosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja dzis niestety nie bede mogl podjechac... za to tomek pewnie wpadnie... milej przejazdzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja dzis niestety nie bede mogl podjechac... za to tomek pewnie wpadnie... milej przejazdzki! No i ja tez nie wiem:9....bo juz godzine walcze ze sprawa "jubilerska".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja właśnie wróciłem z porannej przejażdżki Gdynia-Sopot-Chwaszczyno-Żukowo-Kartuzy .Było pięknie tylko wieje jak cholera .Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja dzis niestety nie bede mogl podjechac... za to tomek pewnie wpadnie... milej przejazdzki!Będe na 100 % :notworthy: Te 5zł spędza mi sen z oczu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dzieki tym którzy przyjechali :biggrin:mam nadzieje ze sie nie zniechecicie i nastepnym razem tez bedziemy mieli okazje razem gdzies pojechac...miejmy tez nadzieje ze frekwencja forumowiczow wzrosnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Te 5zł spędza mi sen z oczu :biggrin: no no.. to w koncu dwa browary !!! powazny dlug ;) dzieki tym którzy przyjechali ;)mam nadzieje ze sie nie zniechecicie i nastepnym razem tez bedziemy mieli okazje razem gdzies pojechac...miejmy tez nadzieje ze frekwencja forumowiczow wzrosnie :icon_mrgreen: pewnie jeszcze sie spotkamy an moto :D no chyba ze sprzedam ;p wtedy niestety bede musial pozbawic ptaszyne miejsca i jezdzic z andonem jako plecak ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja rowniez dziekuje wszystkim za wspolna jazde.Zwlaszcza powrotna, kiedy pozwoliliscie sie troche powyprzedzac:).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Moze ktoś chętny na rundke po Kaszubach sobota/niedziela uzależniam od pogody... Startuje o 11 z Gdyni dalej Bytów>Chojnice>Mylof(tam pyszna świeża rybka :biggrin: ) na powrocie Borsk (test CBR ;) )Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Może być i za dwa tygodnie!!!Czyli 9 wrzesnia o 18.00 w Melinie Melmak!Nie wiem czy to nie za wczesnie troche :/ Moze tak o 19 to moje spoznienie bedzie mniejsze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi