lechu Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ps. Lechu może zacznij rozdawać jakieś gratisy, wiesz to taki modny chwyt marketingowy :biggrin:Zupelnie za darmo (juz tradycujnie, a raczej legendarnie) moge wylac na kogos, albo komus 0.5l chlodnego, pysznego, alkoholowego PIWA :D - to taki moj gratis :flesje: Widzę, że powoli zaczyna brakować miejsc na liście :biggrin: jako dobra 4umowa koleżanka oddam swoją 12 pozycję w dobre ręce :) Nie no po prostu chce zeby bylo wiecej osob niz na II zlocie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja też odpadam.... przykro mi to mówić ale szkoda czasu, prądu i nerwów! Może zamiast lamerskiego spotkania na którym będą 3 osoby zmobilizujmy jakiś wyjazd w trase! Na wyjazd sie pisze na zlot nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Lechu... ja wole przyjsc bez gratisow... zostaw je dla tych co beda 1 raz :)Andon... no obiecuje ze kurde wypije 3 browary :D to ty w tym czasie bedzieszm mial z 7 awarii :biggrin: chyba warto ;p hahaha :biggrin:Ptasior... no jka juz andon przyjdzie to ktos go musi bronic przed stadami fanek cisnacymi sie mu na kolnana no nie ;p pozatym ktos musi "walczyc" z obsluga lokalu :biggrin:))))))))) Aga... rozumiem ze bedziesz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Jesli ma byc tak,ze sama tam bede, to mnie poinformujcie.:)Wiec kto w koncu bedzie? Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Jesli ma byc tak,ze sama tam bede, to mnie poinformujcie.:)Wiec kto w koncu bedzie?Agabusa ale ty wczesnie wstajesz !Tak sobie tutaj wszedłem na forum ,myslalem ,że nikogo nie będzie a tu miła niespodzianka! Jesli ma byc tak,ze sama tam bede, to mnie poinformujcie.:)Wiec kto w koncu bedzie?Widze ,że Panowie przygotowują się na ostre picie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Lechu... ja wole przyjsc bez gratisow... zostaw je dla tych co beda 1 raz :)Andon... no obiecuje ze kurde wypije 3 browary :D to ty w tym czasie bedzieszm mial z 7 awarii :biggrin: chyba warto ;p hahaha :biggrin:Ptasior... no jka juz andon przyjdzie to ktos go musi bronic przed stadami fanek cisnacymi sie mu na kolnana no nie ;p pozatym ktos musi "walczyc" z obsluga lokalu :biggrin:))))))))) Aga... rozumiem ze bedziesz :flesje: Mirek... rozumiem ze bedziesz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja też odpadam.... przykro mi to mówić ale szkoda czasu, prądu i nerwów! Może zamiast lamerskiego spotkania na którym będą 3 osoby zmobilizujmy jakiś wyjazd w trase! Na wyjazd sie pisze na zlot nie!!! Andon... no obiecuje ze kurde wypije 3 browary :biggrin: to ty w tym czasie bedzieszm mial z 7 awarii :biggrin: chyba warto ;p hahaha :biggrin:Ja tez specjalnie zaplanowalem wypad pociagniem, a tu co widze ............... w hooooooooj, "glowny gaznik" nie chce przybyc :) :D , ale widze ze chociaz "dyasza wolnych obrotow" bedzie :flesje: JA BEDE NAPEWNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja też odpadam.... przykro mi to mówić ale szkoda czasu, prądu i nerwów! Może zamiast lamerskiego spotkania na którym będą 3 osoby zmobilizujmy jakiś wyjazd w trase! Na wyjazd sie pisze na zlot nie!!! Ja sie na wyjazd nie pisze, bo klockow nie mam, a tarczy szkoda...naped do wymiany...Chyba,ze mnie ktos za plecaka wezmie... Cos czuje,ze sam organizator zrezygnuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) witamjutro razem z kumplem planujemy przyjazd do 3miasta jak ktoś miał by chwile czasu można by się spotkać i razem pośmigać jak coś to z lęborka wyruszamy tak o 9.30-10.30 więc maks o 11.30 powinniśmy być.planujemy się spotkać na dąbrowie z forumowym kolegą Jagdtigerem i razem pośmigać jeśli był by ktoś chętny to PW lub kom 602 479 867mam nadzieję że pogoda dopiszepozdrawiam Jarek ps. spotkanie będzie między Dąbrową a Karwinami przy hipermarkecie TESCO (koło zjazdu na obwodnicę) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Jarek-YAMAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 strasznie u nas leje ,pogoda pod psem a ja własnie skonczyłem kastrować kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 strasznie u nas leje ,pogoda pod psem a ja własnie skonczyłem kastrować kota współczuje temu stworzeniu teraz se nawet nie po.....cha - to straszne jest a tak w ogóle to mam nadzieję że pogoda dopisze jak to mówią niema złej pogody na motor są tylko źle ubrani motocykliści :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 tak mi ostatnio powiedziała Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Weterynarz..jak nie bedziesz mial roboty to moja sasiadka "posiada" mnostwo kotow :) Oby się Wam wasz "zlot" udał :D jesli kiedys bedziecie planowac jakis dluzszy wypad to bardzo chetnie, bo ostatnio jakos unikam "picia" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 tak mi ostatnio powiedziała Agabusa no i widzisz weterynarz coś w tym musi być skoro więcej osób ci o tym mówi jak tak można pozbawiać bezbronne stworzonka tej odrobiny przyjemności z życia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no i widzisz weterynarz coś w tym musi być skoro więcej osób ci o tym mówi jak tak można pozbawiać bezbronne stworzonka tej odrobiny przyjemności z życia :)nie o to chodzi !Mówiła ,że nie ma złej pogody są tylko zle ubrani motocykliści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi