SEBOOL Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Sam jeżdże 2T ale przy nadarzającej sie okazji zamieni moto na 4T i będzie to prawdopodobnie WR 250F4T łatwiej opanować a jak ciągnie od dołu miód malina :]pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 aha i na 2 t trzeba UMIEĆ JEŹDZIĆ żeby mieć satysfakcje z jazdy.PomyK ma racje.Takie pieprzenie ze 4t jest lepsze od 2t bo cos tam cos tam jest glupota.O gustach sie nie dyskutuje :buttrock: Na 2t trzeba miec umiejetnosci (mowimy tutaj o 2t dysp.moca od 30 w gore bo oczywistym faktem jest ze dt80 nie ma tak KOSMICZNEJ charakterystyki jak np.yz 125 :icon_razz: )bo jak nie bedziesz mial to albo nie pojedziesz albo pojedziesz ale w krzaki.Co do 4t to JA OSOBISCIE nic do nich nie mam bo to fajne fury ale jak na razie to teraz wole 2t :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Kupiłem 2T i jest OK, ale jak ostatnio przejechałem się 4T to....już "trochę" inzcej patrzę na moją DT :icon_razz: Bierz yzf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi