pysiak Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 witam malo info znalazlem na temat hondy hm: 1.czy hm to honda?? 2.potrzebuje pogadac z kims kto ma h'emke 3.wypowiadajcie sie co wiecie o tym enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 HM to włośki tuner hondy który robi z crosówek wersje enduro. Ja miałem Hma 50/80 i jeździlem na 125. w klasie 50ccm do zawodów nie ma lepszego motocykla, te maszyny zajmuja czołowe miejsca. Rama jak w cr 125 a silniczek minarelli - zero kłopotów z czesciami. Wszystko prakcznie od reki.http://forum.motocyklistow.pl/Pierwszy-film-z-HM-t46425.html tu masz filmik z HM cre 50 po tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 mozna sprowadzic z wloch od 4 tys zl ... jedyny diler w polsce www.hmhonda.pl w bielsku ma ktos sprzedac za 3 -4 tys biore od zaraz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 4000tys za motocykl ale ile za załatwienie z przewozó itd/a któr roczniki po tyl chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ja swojego 98 po tuningu sprzedałem za 4,5 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 HM to po prostu Honda Motor:) na poczatku swojego istnienia honda tez sie poslugiwala tylko takim oznaczeniem:)Powoli wszystkie znaczące firmrmy przechodza w klasie 125-50cmm na włoskie silniki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 HM to po prostu Honda Motor:) na poczatku swojego istnienia honda tez sie poslugiwala tylko takim oznaczeniem:)Powoli wszystkie znaczące firmrmy przechodza w klasie 125-50cmm na włoskie silniki :D50 tak ale 125 to ich własne konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 a wiecie gdzie mozna poszukac takich motorków w polsce do 4500zł bo widzicie nja allegro była oferta honda hm za 4500 do negocjacji cudowna tylko kasy nie mialem i nie kupiłem ;/ jak by ktos miał na sprzedaz to prosze o powiadomienie mnie a i jeszcze kto posiada obecnie hm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ten co byl na allegro to poszedl za 5200 gadalem z kolesiem ... polecam importerow tam chyba najtaniej kupisz a kapitalke i tak z czasem bedziesz musial kiedys zrobic ... znajomy importer powiedzial mi ze w jakim stanie bede chcial taki postara sie przywiesc i oczywiscie w jakiejs konkretnej cenie moge dac jego numer dosc czesto bywa w wloszech. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ooo tylko ciekawe czy do 5000zł przywiózł by mi cos z rocznika od 98 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 raczej tak w zeszlym roku bylem u niego to moal na stanie HM CRE 50 (bez tuningu) rocznik 97 stan techniczny dobry wizualny kiepski (plastik byl zlamany) oponki tez byly do wymiany i 2 GIGANTYCZNE PLUSY + piekny dzwiek wydechu (chyba przelotowka)+ cena 3500 i zaluje ze go nie kupilem :icon_razz:((((((((((((( aktualnie nie ma HM'ów na stanie na zamowienie raczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Taki koles który handluje motocyklami niedaleko mojej miejscowości (Kępno) chyba ma jeszcze hm, jak u niego bylem to robil w nim remont generalny, rocznik chyba 98, cena to było troszke ponad 4tys, jak chcesz to napisz na pw to dam do niego numer, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 SpoooookY każdy HM mam przelotowy wydech i pusty dyfuzor. Co do dzwięku to prawda, maja piękny dzwięk. NIktóre crosówki tak fajnie nie chodza.http://www.allegro.pl/item103819471_motoro...y_w_polsce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 strzalek wiesz ze ta hm z twojego posta przedwczoraj 4500zł do negocjacji kosztowała xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 nooo kosztowala 4500 jak zadzwonilem do niego to powiedzial ze ma kupca ktory mu daje 5200 ale widac jeszcze mu malo :clap: piekna maszyna :icon_razz: 10 km odemnie sa Rydułtowy .... mam takie pytanko co ile trzeba robic remoncik ? pytalem w salonie w bielsku o zestaw tlok cylinder 80ccm to 620 zeta jak na mnie to duzo kasy wiec musze wiedziec co ile tys km trzeba wymieniac i co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi