robher Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jak ktoś chce za darmoche stoperki z rejonu Katowic to prosze dać znać .Odbiór tylko osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 No dobra, ale gdzie je kupić? Zamawiac u nich? To troche bez sensu. R.Mam dwa wolne opakowania tych zatyczek bo kupilem sobie z lekka na zapas.Jak chcesz to moge Ci wyslac jedno opakowanie. pozdr.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Pierwsze wrażenia z jazdy ...Oszałamiające!!!!!!!!!! nie wiedziałem że tak można w łatwy sposób poprawić komfort jazdy ....polecam każdemu po prostu bajka ...trzeba spróbować inaczej się nie da...... :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Kupiłem ostatnio w aptece stopery 3M i jakoś nie leżały mi za dobrze w uszach. Chyba mam jakieś niewymiarowe :biggrin: Dla mnie najwygodniejsze były takie różowe w kształcie jakby choinki. Coś jak te Aerostich. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 "CytatZa to niemal codziennie używam stopperów podczas snu. To ja bym się bał ,że budzika nie usłyszę D.gif " :biggrin: :bigrazz: :wink: :wink: Ja nigdy nie myslalem zeby uszy zatykac, puki co to lubie sluchac wydechu szczegolnie w tunelach :flesje:Choc moze kiedys sprobuje dla samego testu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Mam dwa wolne opakowania tych zatyczek bo kupilem sobie z lekka na zapas.Jak chcesz to moge Ci wyslac jedno opakowanie. pozdr.Wojtek gdzie je kupiłeś?? są lepsze od gumowych 3M? porównywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneaky Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Może lepiej tego ustrojstwa do uszu nie wkładać. Przy dobrym wietrze i słusznej prędkości to można się wzbić łagodnie w powietrze i poszybować niczym...kawka :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Tydzień temu przetestowałem, fajna sprawa, ale .............................. po 2 godzinach jazdy juz piszczało mi w uszach od tej ciszy :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dostanie zatyczkek firmy 3M w moim "mieście" graniczy niemalże z cudem. Nawet jak by się chciało wydawać w przyszpitalnych aptekach nie było. Dlatego też zastosowałem pierwsze lepsze jakie były w aptece - efek porządany. Choć po 400 km troche uszy bolały od samej ich obecnosci. Z tego co wiem 3M ( czy gumowe, czy piankowe) mają to do siebie, że łatwo się je "urabia" w kanale się rozpulchniają nie powodując znacznego ucisku, przez co są duzo bardziej komfortowe. Napisałem do goscia e-maila moze wystawi jakoś szybko raz jeszcze - zakupie sobie :) ps. w jednej z hurtowni udalo mi się znaleźć ów produkt - niestety 500sztuk torche zaduzo jak na min. zamówienie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 zatyczki do uszu ... hmm czego to jeszcze nie wymyślą... ale prawda jest taka, że w czwartek wylatywałem nad morze (nasze) i "pożyczyłem" sobie własnie 3My z firmy i efekt był zdumiewający: ... pierwsze 0,5 sek nic... kolejne 5 sek - stopniowe wyciszenie... kolejne >400 km absolutny komfort, oprócz szybkiej nauki czytania z ruchu warg na stacjach benzynowych. 50 km od celu wyjąłem je i bardzo tego żałowałem (02:00 w nocy) - trochę głośno się zrobiło, ale twardy byłem i dojechałem. W trasie powrotnej 400 km zrobiłemw ca 3,5 godz. z tankowaniami. Efekt: absolutnie żadnego dyskomfortu i bólu głowy. Polecam w szczególności na dłuższe wyjazdy, bo do 100 km to sama pzyjemność wsłuchiwania się w silnik ale później to już robi się męczące. I na koniec co moim zdaniem najważniesze: w zatyczkach silnika nie słychać, ale dźwięg wydechu (mam absolutnie seryjny) przedostawał się choć w znikomej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dostanie zatyczkek firmy 3M w moim "mieście" graniczy niemalże z cudem. Nawet jak by się chciało wydawać w przyszpitalnych aptekach nie było. Dlatego też zastosowałem pierwsze lepsze jakie były w aptece - efek porządany. Choć po 400 km troche uszy bolały od samej ich obecnosci. Z tego co wiem 3M ( czy gumowe, czy piankowe) mają to do siebie, że łatwo się je "urabia" w kanale się rozpulchniają nie powodując znacznego ucisku, przez co są duzo bardziej komfortowe. Napisałem do goscia e-maila moze wystawi jakoś szybko raz jeszcze - zakupie sobie :) ps. w jednej z hurtowni udalo mi się znaleźć ów produkt - niestety 500sztuk torche zaduzo jak na min. zamówienie :notworthy:Proszę bardzo u niego kupowałem i jest aktywna aukcja http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109657128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 A ja zaraz zamawiam te: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109277466podobne do tych o ktorych pisal gringo77, zobaczymy jak sie spisza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 A ja zaraz zamawiam te: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109277466podobne do tych o ktorych pisal gringo77, zobaczymy jak sie spisza :biggrin:To są te stopery które akurat stosuję najczęściej. Dla mnie wypas. Na pewno będziesz zadowolony. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 A ja zaraz zamawiam te: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109277466podobne do tych o ktorych pisal gringo77, zobaczymy jak sie spisza :cool: Te można dostać w aptece za 1,1 zł :clap: tylko takie posiadali w moim "mieście" - bylem z nich zadowolony ale ciężko się wkłada i troche nakładanie woskowiny czasochłonne :wink: To są te stopery które akurat stosuję najczęściej. Dla mnie wypas. Na pewno będziesz zadowolony. Z opisów ludzi, którzy używali zatyczek 3M wydaje mi się, że będą nieco lepsze chociażby zw. na to iż nie nawilża się ich itp. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jak mozna jedzic w calkowitej ciszy??? Nie ma stoperow blokujacych halas o czestotliwosci odpowiadajacej szumowi wiatru?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi