kozlowm4 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Witam!! Sprzęcik na którym śmigam to ZR 7S z 2001 r ;) motorek mam od niedawna dlatego zadam parę istotnych dla mnie pytań, (być może gdzieś na forum było już to poruszane ale nie konkretnie o tym sprzęcie) Śmigając dzisiaj po ostrzejszych winklach w ramach ładowania się adrenalina kumpel zauważył ze na asfalcie jak lecę w pochyle zostaje piękny czarny ślad :D , nie czuje żadnego uslizgu koła ale wole wiedzieć czy to normalne. Kumpel powiedział mi też ze widział jadąc za mną ze dziwnie zachowuje się tylni wahacz drgał i troszke podskakiwał :eek: , ja tego nie czuje ale to widać. Opony na których jeżdżę : tył Metzeler 170/60 ZR 17M a przód 120/60 ZR 17M ciśnienie tył 2,5 przód 2.0. Edytowane 11 Maja 2006 przez kozlowm4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 wahacz dlatego drgał i podskakiwał aby Tobie bylo wygodnie :D taka jest jego rola. Czarny ślad czasami widać jak jest w miarę jasny asfalt i trochę opony na nim zostanie, co sie może zdarzyc przy mocnym zakręcie. Zamiast wyszukiwać sobie problemow lepiej jeździć, polecam:) Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 a odkręcasz na zakręcie? czy delikatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Napewno jak juz zobacze ze jest oki to troszkę odkrece!! Zastanawiam sie czy oponki OK albo cisnienie?? Tylko ja tak mam kumpel na GSX 600f niz za sobą nie zostawia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Może u kumpla jest coś nie tak?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Za wolno jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 to musisz jeszcze slad po kolanie zostawic :D bedzie do pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Kiedy kamera jechała za Ghost Riderem który to zasuwał 270 na autostradzie , to nawet na prostej zostawał ciemniejszy ślad po oponie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Czyli ze mną i z moto wszystko Oki. Spoko dzięki za wsparcie i postaram się kiedyś położyć tak motorek żeby i ślad po kolanie został, ale raczej nie na tym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi