adu Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Chciałam się pochwalić!!! :buttrock: Od wczoraj jestem pełnoprawną motocyklistką! :crossy: Po wielu bojach stoczonych z Tomkiem, wynik okazał się jak najbardziej pozytywny! Z tego miejsca chciałam podziękować serdecznie Tomkowi za jego cierpliwość wobec mnie, dobre słowo i za to pokrzykiwanie. Czasami czułam się jak zaszczuty pies, ale takie podejście było jak najbardziej pożądane, bo przyniosło efekty. Tomek zapewne nigdy nie zapomni naszej p i ę k n e j f i g u r y na zakręcie :) Ja również.... I teraz już wiem kiedy odkręcić manetkę :) Dzięki Tomku za wszystko! Jeszcze pozostaje zarejestrować moto i śmiganko! :) Dziękuję także Piotrkowi i Adasiowi za rady i podpatrywanie mnie i moich wyczynów na placyku. Dziękuję także tym, którzy we mnie wierzyli, podtrzymywali na duchu i trzymali kciuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Adu gratulacje. Szerokiej drogi i do zobaczenia na trasie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratulacje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 gratulacje, gut ze ci sie udalo:) ja jeszcze chwilke musze poczekac... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratulacje i szerokości życze. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No ba!! Super, gratulacje, zarejestrowanie moto to pestka wiec biegiem do WK i smigac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 czekam na pierwsza wspólna jazde :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No nareszcie Adu... moto jest, za chwilę plastik też będzie, zostanie jedynie niczym nieograniczone śmiganie :crossy: Gratuluje i do zobaczenia w trasie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 czytałem to jak podziekowania na gali rozdania oskarów :buttrock: ale gratulacje sie nalezą...szerokiej drogi i samej przyjemnosci z jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 no w koncu!! :buttrock: gratulacje!kiedy oblewanie w 2oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratulacje!!!!! :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Czas najwyższy , bo już myślałem ,że na Zlocik przyjedziesz na hulajnodze. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No, żonko moja najmilejsza, gratuluję serdecznie. Trochę jednak będzie mi przykro :crossy: bo fajnie mi się jeździło z Tobą na plecach :buttrock: No ale cóż, tygrysy polują same.Pozdrawiam i życzę tylu powrotów, co wyjazdów.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja-Toudi Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratulacje :crossy: widzisz mowilam ze nie bedzie problemu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 GRatulki Adu :buttrock:Do zobaczenia na trasie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi