Pawik Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Co zrobic aby Honda NSR 50 nie zygala olejem. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A skad "zyga" tym olejem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 podejrzewam, że RZyga z wydechu :icon_twisted: pewnie masz za mocno odkręcony dozownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 nom z wydechu .gdzie mam ustawic ten dozownik???????? przy tej pompie czy pod dozownikiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Przy pompce regulacja najczęściej jest na lince (i chyba tylko na licne o ile dobrze pamietam), po prostu za mocno jest naciągnięta linka od dozowniaka prawdopodobnie, ale uważaj z popuszczaniem, bo jak dasz za mało to jest bardzo realne zatarcie silnika, poza tym skoro dostaje dużo oleju to pewnie ktoś tam już grzebał i miał swoje powody, może się przycierała, albo zmieniał tłok i szlif robił. Jest jeszcze jedno wyjście, odpiąc całkowicie automat smarowania i latac na mieszance. Edytowane 9 Maja 2006 przez czmiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 i tak bym ci preferowal dozowniki lubia padac ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 i tak bym ci preferowal dozowniki lubia padac ....... czemu, keidys latałem GT80, Dt80/110, brat ma rd i jeszcze nigdy nie było problemów z dozownikiem, a na czas docierania oprocz dozowniak szła lekka mieszanka do baku, z tego co pamietam, to nie słyszałem, aby układ dozowania uszkodził się sam z siebie, prędzej przez to, że ktoś chciał coś usprawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Co zrobic aby Honda NSR 50 nie zygala olejem. :D u mnie rzyga jak wolno jeżdże, wystarczy trochę przepałować i wydech suchutki Edytowane 12 Maja 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) ILE RAZY MAM POWTARZAĆ, ŻE RZYGI SIE PISZE PRZEZRZ!!!!!!!!!!!!! TĘPAKI :D Edytowane 11 Maja 2006 przez czmiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Buehehe Czmiel spokojnie :D ;) Pawik z tego co widze to u ciebie wcale az tak nie RZyga raptem sie koncowka poci:Pw sumie juz wiekszesc wiary ze squady powypierda**a dozowniki:PMoze pora na ciebie?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ILE RAZY MAM POWTARZAĆ, ŻE RZYGI SIE PISZE PRZEZRZ!!!!!!!!!!!!! TĘPAKI :D 1. tępakiem nie jestem2. z dyktand miałem góra 1 błąd 3. każdemu się zdaża zrobić błąd raz na pół roku Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 1. tępakiem nie jestem2. z dyktand miałem góra 1 błąd 3. każdemu się zdaża zrobić błąd raz na pół roku dobrze juz dobrze :icon_razz:1 uzylem żartobliwie, urażonych przepraszam :clap:2 nie zawsze wiedza idze w parze z jej praktycznym wykorzystaniem3 racja, ale czasem warto przeczytać jeszcze raz co się napisało pozdro i bez urazy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) już się nie gniewam , ale się troszkę wkurzyłem i musiałem coś sobie na bajzlu kupić :icon_razz: Edytowane 13 Maja 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) :icon_razz: Edytowane 13 Maja 2006 przez czmiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 to co zrobic z ta koncowka jak sie poci ???????? przepalic ja palnikiem? czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi