qba Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wtam Chce zmienic olej w obu moich bizikach i jak do jawki napewno wleje hipola :wink: to do dt wleje cos japonskiego ;P heh tylko jakie wady ma hipol tak z ciekowosci?? mowie o takim z orlenu 10/30 w Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Sam sobie odpowiedziałeś - orlen i wszystko jasne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Sam sobie odpowiedziałeś - orlen i wszystko jasne :) Mozesz rozwinąć ten temat? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 czy ja wiem czy hipol jest taki zly.pracuje w wielu maszynach rolniczych pod niekiedy wiele wiekszym obciazeniem i jakos to chodzi.Napewno nie jest najgorszy.Do japoncow rzecz jasna nie polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Hipol jest w skrzyniach i mostach wiekszości samochodów rodzimej produkcji. Ja osobiście uzywałem go w simku - generalnie ok. tylko w ujemnych temperaturach (poniżej -5* )troche za gesty był - sprzegło do końca dobrze działało ale jak sie nagrzal było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 znam osobe ktora w mb 50 ma wlany hipol do skrzyni i wszystko chodzi dobrze sprzeglo nie ciagnie biegi nie zgrzytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Hipol jest typowym olejem przekladniowym tak ze mozna lac smialo!!!!!!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ale jak go wlejesz to napisz jak działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ale jak go wlejesz to napisz jak działa:)A jak ma dzialac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Jak się nic nie posypie to znaczy że działa skutecznie?? Czyż nie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omka Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ZNAJOMY MIAł w mtx hipol to po pól roku był jak olej jadalny o po rozgrzaniu jak woda naprawde jak woda więc nie wiec co miał za właściwości smarujące dlatego hipolu nie powinno sie stosowac do takich maszyn chyba że chcesz go wymieniac co 3 miesiace wtedy moze jeszcze przejdzie ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 hipol zalałem do swojej dt i co mnie zaskoczyło jak moto chwile postało to kleiło mi tarcze sprzęgłowe w skutek czego ciągło, ale to jak był zimny, po nocy; nie pamiętam jaką miał gęstość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubacek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 za hipolem przemawia tylko cena, a że oleju potrzebujesz niewiele to zalej np elf tranself cena do 20 zł za L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 no wiesz w Dt troche bardziej wysilony silnik niz w simaku naprzyklad wiec warto lac olej lepszej jakosc a pozatym tak jak poprzednicy powiedzieli cena i marka mowi sama za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 tu sie niezgode simek sie bardziej zyłuje niz 10 konna dt :icon_twisted: jutro zalewam jawke a japonska hulajnoga dostanie lepszy oli :rolleyes: thx za dyspute :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi