slashromester Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Nie dziw się że tak tanio ;] ja miałem ktm-a 125 sx 2002 i tez sprzedalem dosyc tanio bo mi sie troche spieszylo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 http://www.allegro.pl/item101946375_super_...ok_vertex_.html - a to jest napewno 98r ??Z yamahami jest katorga straszna,przynajmniej z YZ 125,po zdjęciach to moge Ci powiedzieć że to może rok być od 98-01:] .Yamaha w tych latach nie zmieniała w ógle kształtu plastików.jedynie Cię numer ramy ratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witam.Jezeli potwierdzisz ze jest to rocznik 2002 (sprawdz nr ramy i zadzwon do serwisu ktm'a lub sprawdz na dokumentach od moto jezeli takowe sa.) to cena jest ok. Nie za drogo nie za tanio, musimy przyzwyczaic sie ze motocykle tanieja i juz :icon_razz: 8500zl wcale nie jest podejzana cena, sam szukalem motoru dla siebie, i znalazlem pare sztuk w podobnych cenach. Poprostu czasami mozna trafic na cos ciekawego w dobrej cenie...Mi sie udalo i nie zaluje ! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Dzieki tej stronce http://www.ktmcyclehutt.com/checkvin.htm możemy sprawdzić rocznik każdego KTMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Moim zdaniem b tanio jak na ten motocykl. Ze zdiecia wyglada b pozadnie, ale zeby sie przekonac musisz jechac tam i sie przekonac. Moze byc ze z zawnatrz wyglada cacy, a podejdziesz LIVE odpalisz a tam np. stuanie w silniku slychac, albo 3 bieg nie wchodzi, albo 10000 innych rzeczy. Dlatego jedz i sprawdz. Nie wiem jak to jest z motocyklami niezarejstrowanymi sprowadzonymi z Niemiec. Zeby Ci koles jakiejs dziwnej, Niemiec umowy kupna-sprzedazy nie wcisnal- daze do tego: zeby sie nie okazalo ze moto jest kradzione. Bo wtedy ani moto, ani 8.5kz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 heh , no niestety w polsce utarlo sie juz tak , ze jak cos jest tanie to musi byc chu*owe badz zepsute. I tak bylo , i dalej czasem sie tak zdarza . Trzeba lat by sie to zmienilo . Wcale to moto nie musi byc jakas bomba, wystarczy popatrzec na ceny fullow w kazdym innym kraju .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Kaze a jakie juz miales motorki? ;] jezdziles juz taka yz 450 4t?:) jak nie to czeka cie mila niespodzianka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 To nie jest 450 4T tylko 125 2T wiec nie wiem w czym problem. Dodam że próbowałem mocniejszych sprzętów niż 125 wiec wiem w co wchodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorreS Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 exc to enduro a sx to cross A czy KTM ma oznaczenia sugrerujące rodzaj silnika (2T, 4T)?Co oznacza symbol LC4? Podobno to jedne z najlepszych silników (to są 2T czy 4T?). Wybaczcie lamerskie pytanie ale jestem bardzo ciekaw a nie siedzę mocno w tym temacie.Z góry dziękuję za odpowiedź i wyrozumiałość. MK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) A czy KTM ma oznaczenia sugrerujące rodzaj silnika (2T, 4T)?Co oznacza symbol LC4? Podobno to jedne z najlepszych silników (to są 2T czy 4T?). Wybaczcie lamerskie pytanie ale jestem bardzo ciekaw a nie siedzę mocno w tym temacie.Z góry dziękuję za odpowiedź i wyrozumiałość. MKKTM EXC racing -> 4T enduroKTM EXC -> 2T enduroKTM SX -> 2T crossKTM SX-F -> 4T cross :biggrin: tak w skrucie :biggrin: LC4 to niewysilone i przy tym żywotne silniki 4T. Różnią sie od tych EXC racing ze ważą więcej i maja duzo mniej koni (co nie oznacza ze mało). Motocykle z silnikami LC4 to nie są wyczynowe motocykle (waga i stosunkowo mała moc) ale to tez nie oznacza ze nie mozna nimi np. startowac w zawodach. To jest starsza generacja KTM która sie sprawdziła i dlatego do tej pory ten silnik jest montowany np w lajtowych miejskich supermoto 2006.Nowe enduro LC4 640 wazy 148kg a EXC 525 racing 113kg. Edytowane 22 Września 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 O ile sie nie myle to LC to skrot od Liquid Cooled :buttrock: Reszte napisal ci Gawron POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi