kuba_gsxr Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Mi tam ryba gdzie :icon_mrgreen: Na pewno sie pojawie :icon_twisted: Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Niedziela niedzielą ale dzisiaj kto pomyka np. zegrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ja też zgłaszam swoją obecność . ;) W sobotę dobije do 200 i będę pomykał troszkę szybciej. :D Co byście mnie nie zgubili na trasie :D Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ja też zgłaszam swoją obecność . :crossy: W sobotę dobije do 200 i będę pomykał troszkę szybciej. :biggrin: Co byście mnie nie zgubili na trasie :icon_razz: Pozdrawiam... Ty to musisz koleżko chyba PW do Shrecka wystosować coby Ci nicka zmienił na GrzegorzGSX-R600 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Qrwa czemu te urzędasy nie pracują w sobotę :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ty to musisz koleżko chyba PW do Shrecka wystosować coby Ci nicka zmienił na GrzegorzGSX-R600 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: Qrwa czemu te urzędasy nie pracują w sobotę :biggrin: :crossy: :banghead: Dzisiaj kolego byłem w PP i widziałem chyba twojego sprzęta, a jak nie twój to i tak powiem ci, że malowanie wybrałeś najbardziej zajebiste :biggrin: Ładnie chodził tyle powiem. A moj Pan Litr jest już umówiony do Kędziora na hamowanie :banghead: P.S. Wybiera się ktoś na bazar jutro, albo w niedziele? CUPOWCY - Pawel mowil, ze jak chcecie to wam pozaklada pakiety, cena 450/calosc :wink:Pozdro500 do chu*a wafla :icon_mrgreen: :banghead: :banghead: Całość z owiewkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Dzisiaj kolego byłem w PP i widziałem chyba twojego sprzęta, a jak nie twój to i tak powiem ci, że malowanie wybrałeś najbardziej zajebiste :icon_mrgreen: Ładnie chodził tyle powiem. A moj Pan Litr jest już umówiony do Kędziora na hamowanie :icon_mrgreen: P.S. Wybiera się ktoś na bazar jutro, albo w niedziele? Kuuuuurwa no0 nie doczekam się tego poniedziałku no :icon_mrgreen: Ja się chyba prze3jade na ten bazar bo muszę pokrowiec zkupić. Na 9:30 jadę do PP po papiery - pewnie mi się zejdzie gdzieś do 10:00 -10:15 i potem mogę skoczyć na Służewiec gdzieś tak na 10:45 - ktoś chętny żeby się umówić na Wyścigach o tej godzinie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Kuuuuurwa no0 nie doczekam się tego poniedziałku no :icon_mrgreen: Ja się chyba prze3jade na ten bazar bo muszę pokrowiec zkupić. Na 9:30 jadę do PP po papiery - pewnie mi się zejdzie gdzieś do 10:00 -10:15 i potem mogę skoczyć na Służewiec gdzieś tak na 10:45 - ktoś chętny żeby się umówić na Wyścigach o tej godzinie ???No cóż, nie tylko ty czekasz do Poniedziałku :icon_mrgreen: Braki kadrowe w Urzędzie Komunikacji :icon_mrgreen: Załamka :icon_razz: Te blachy to chyba sami malują w piwnicy i przycinają :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 DZISIAJ OTWORZYŁEM SEZON 2007 :) co prawda na Grzesia :icon_eek: Gixerze - ale zawsze :flesje: . P.S. Jak ktoś założy temat "dzisiaj, Wiertnicza ok. godz. 15:00 - dresiarz w trampkach, jeansach i bluzie na brand new 600 K7, o boszsze !" - to będzie o mnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) O Boszsze,to byłeś Ty... :eek: :icon_mrgreen: :wink: Dopisane:Grzesiu masz zajefajnego sprzęta,gratuluję bardzo :lalag: :flesje: Edytowane 31 Marca 2007 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 dzięki wszystkim za :wink: sorki, że trochę sobie poleciałem do przodu, ale sami wiecie :icon_rolleyes: next time na jakąś rybkę od Olsztyn trzeba bryknąć :crossy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jazda wspaniała jak zawsze z HW. :icon_rolleyes: Km przybywa :crossy: jeszcze troszeczkę i zrobimy dłuższy wyjazd na rybkę. Do miłego. lecę kręcić dalej km. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 leci ktos z was jutro do Poznania? bo ja sie chyba przejde pozamykac oponki :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 POZDRO Dzieki za przejazdzke :D pierwsze dwa siedem zapiete hehehehehe Trzymam za slowo z ta rybka :icon_rolleyes: Jak jutro wieczorem ktos lata to oczywiscie jestem jak najbardziej ZA :wink: Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No ku*wa z racji tego że jutro odbieram (mam nadzieję, że nic się nie zmieni) swój skuter to olewam robotę, biorę dzień wolnego i LATAM :) , a raczej pyrkam bo sprzet na dotarciu... W sumie będę jeździł do 21:00 więc jak ktoś będzie chciał się dołączyć to dzwonić :) leci ktos z was jutro do Poznania? bo ja sie chyba przejde pozamykac oponki :D Bodzyń, uważaj tylko żebyś dekli nie pozamykał :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Super było.oprócz tego miłego incydentu.....ale z Wami latało się jak zwykle znakomicie :icon_mrgreen: HW rulezzz,nie mogę się doczekać Poznania :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi