Bodzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jak kupujesz w Salonie to uzbroi sie w cierpliwość, ja już czekam 4 tydzień :) no cos sie ku*wa pozawieszalo, ja czekam juz 3 i chyba jeszcze ze 2 bede musial odpekac BTW kupilem sobie nowe kombi Arlen'a w Hondzie jest 20% obnizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) no cos sie ku*wa pozawieszalo, ja czekam juz 3 i chyba jeszcze ze 2 bede musial odpekacJeśli chodzi o Suzuki to podobno dwie dostawy zostały połączone i zamiast 21 Lutego dotarły lub docierają do Hamburga teraz :wink: Tak mi powiedzieli w POLANDPOSITION, ale ch*j wie jak jest naprawde. Jak zadzwoniłem do ASO SUZUKI do Trójmiasta powiedzieli mi że max. czas oczekiwania od wpłacenia zaliczki to 14 dni :crossy: Więc ku*wa nie wiem czy ktoś tu sobie w kulki nie leci :) No ale podobno w przyszłym tygodniu ma być, więc zobaczymy :wink: Edytowane 7 Marca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Przy tej pogodzie nie wytrzymałem i dziś zamówiłem skuter - ma być pod koniec miesiąca. Razem z twoim Grzesiu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 no ku*wa lol trzeba se bylo rower kupic :D Klaudiusz w Poland Position moto maja byc w piatek lub nastepny poniedzialek, dzisiaj dzwonilem i takie info dostalem. Mysle , ze jest to prawda bo Expo sie zbliza i chyba tym razem wystawia prawdziwego K7 a nie jakas makiete :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 hahhahahah a ja mam 2 i nie jeżdżę :D co za los :smile: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 hahhahahah a ja mam 2 i nie jeżdżę ;) Ty to w ogóle jakiś dziwny jesteś :biggrin: jakbym tylko miął sprzeta to już dzisiaj bym łoił jak ta lala :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) Klaudiusz w Poland Position moto maja byc w piatek lub nastepny poniedzialek, dzisiaj dzwonilem i takie info dostalem. Mysle , ze jest to prawda bo Expo sie zbliza i chyba tym razem wystawia prawdziwego K7 a nie jakas makiete :crossy: ku*wa, w następny Poniedziałek ;) pogieło ich :banghead: No nic pocieszam sie faktem że "ich" Maszynki na Wyścigi tyż tam są, he he he he :biggrin: więc może zadziałają:) Edytowane 7 Marca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ja dziś przeleciałem ponad 100km. Pogoda jak widać tylko latać. Współczucia dla was koledzy odnośnie sprzętów ale pocieszcie się, że póżniej nie jeden będzie wam zazdrościł. Do zobaczenia na drodze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Nooooooo Panowie szlachta :P . Pożegnałem się z Hondą w dniu dzisiejszym. Nawinąłem 100km i było zajebiście!!!! Jutro już odpalam Pana litra. Kiedy ustawka? Dzisiaj pięknie polatałem, warto było sie urlopować :) No to jak, kiedy ustawka? Ktoś coś jeździ? Prezes sprzet gotowy widziałem dzisiaj - odbieraj i można polatać. Dzisiaj pięknie polatałem, warto było sie urlopować :D No to jak, kiedy ustawka? Ktoś coś jeździ? Prezes sprzet gotowy widziałem dzisiaj - odbieraj i można polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 dobrze, ze chory jeszcze jestem, bo bym pierdolca dostal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jakis mały kruzing po miescie today? coś koło 14.00 jak nie będzie padać - godzinka, moze dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Janek nie wqurwiaj ludzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Janek nie wqurwiaj ludzi :banghead: No nie wkurwiam, ty rozumiem czekasz na sprzęta, ale reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 no jak sie potwierdzi dostawa sprzeta do PP to w przyszlym tygodniu zaczynam docieranie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No to ja dzisiaj się pokręce po wawce.Granatowy B12S !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi