KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 hej Warszawiacy, jak nastroje, czy ktoś jeździ w te ciepłe dni?Powiem Wam że oststnio tzn w sobotkę wsadziłem akumulator i upuściłem trochę zimowego paliwka przez 3 h. UUU ale jazda, wszystko sprowadza się do trasy siekierkowskiej, mówię wam mimo wiatru, puszek i innych niedogodności było super.Nie ma lepszego miejsca w całej tej naszej stolicy JAK TRASA SIEKIERKOWSKA i bicie rekordów prędkości. Do zobaczenia w lato. Ależ oczywiście ....................... od dzisiaj bijemy rekordy na biegówkach lub na sankach :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 UUU ale jazda, wszystko sprowadza się do trasy siekierkowskiej, mówię wam mimo wiatru, puszek i innych niedogodności było super.Nie ma lepszego miejsca w całej tej naszej stolicy JAK TRASA SIEKIERKOWSKA i bicie rekordów prędkości.... i w statystykach smiertelnych wypadkow. :) Ależ oczywiście ....................... od dzisiaj bijemy rekordy na biegówkach lub na sankachMoze skutery sniezne trzeba kupic? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ależ oczywiście ....................... od dzisiaj bijemy rekordy na biegówkach lub na sankach :) Na biegówki? To ja chętnie? Izabelin? Kabaty-Powsin? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 joł madafakerz :) robimy powtórkę ostatniej imprezy?? czy wymiękacie?? tym razem prezes się stawi oczywiście - no... postawi nawet pierwszą kolejkę :crossy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 joł madafakerz :) robimy powtórkę ostatniej imprezy?? czy wymiękacie?? tym razem prezes się stawi oczywiście - no... postawi nawet pierwszą kolejkę :crossy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ja jestem chetny, to co sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 joł madafakerz :) robimy powtórkę ostatniej imprezy?? czy wymiękacie?? tym razem prezes się stawi oczywiście - no... postawi nawet pierwszą kolejkę :) pozdro600 coś to forum szwankuje :biggrin: w sobotę powiadasz? jak najbardziej! będziemy opijać twoje moto, kontrolerze :crossy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jakby co to jest nas troje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Nie wiem czy jeszcze dacie radę zrobić rezerwację bo EKG zarezerwowało już chyba z 30 miejsc :icon_eek:. Ja nie dam rady, już mam plany których nie mogę zmienić. Prezes następnym razem to tak chociaż z 3 dni wcześniej byś wrzucił info :lapad: Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja sie postarac wpaść:)mam nadzieje ze bedziecie po 22 jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Nie wiem czy jeszcze dacie radę zrobić rezerwację bo EKG zarezerwowało już chyba z 30 miejsc :icon_razz:. Ja nie dam rady, już mam plany których nie mogę zmienić. Prezes następnym razem to tak chociaż z 3 dni wcześniej byś wrzucił info :bigrazz: Potwierdzam ale i tak będzie więcej więc wpadajcie, może sie zintegrujemy :) Edytowane 26 Stycznia 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ku*wa wlasnie sie dowiedzialem , ze nie bede mogl byc (moze jutro sie cos zmieni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Myśle i może coś wymyśle. Pozdrawiam Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 No moi mili skład nam się powiększył w nocy z 28/29 stycznia 2007. Ma zaledwie 53cm i waży 3120g, ale wyraźnie widziałem jak sie uśmiechała do breloka GSXR przy kluczach - jak schowałem to zaczęła płakać. Jej matka twierdzi, że to moja wyobraźnia, ale ja wiem swoje. Pozdrawiam w imieniu Marysi, P.S. 2-3 latka i jakiegość pocketa trzeba będzie zakupić :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 No moi mili skład nam się powiększył w nocy z 28/29 stycznia 2007. Ma zaledwie 53cm i waży 3120g, ale wyraźnie widziałem jak sie uśmiechała do breloka GSXR przy kluczach - jak schowałem to zaczęła płakać. Jej matka twierdzi, że to moja wyobraźnia, ale ja wiem swoje. Pozdrawiam w imieniu Marysi,P.S. 2-3 latka i jakiegość pocketa trzeba będzie zakupić :banghead: Gratulacje!! Niech ci sie dobrze chowa przyszla motonitka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi