Magister Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 dawno nie smigałem z Wami,moze wpadne i zabacze szybką i ostrą Syskę :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 dzis bede pod kolumna o 21wszej, potem S bo podobno bedzie sie dzialo i kumpli musze odwiedzic, nie wiem jakie tam plany macie na dzis ale chetnie bym polatal :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Chętnie się przyłączę ale tak po 22-giej. bo wcześniej jest meczyk Legiuni :) Będzie ktoś śmigał w godzinach wieczorowo nocnych ;) ?? Jeśli tak to dajcie znać! :icon_rolleyes: Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tragedia trzeba coś napisać bo Halo Warszawa spada do 2 ligi. Rozumiem uropy, deszcz , okres godowy.Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A może by tak jutro pośmigać :icon_razz: Czekam na propozycje godzina do ustalenia. Pozdrawiam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 joł :icon_razz: możemy się Grzesiu ustawić na 15-ą na Bankowym, chyba, że pogoda nie dopisze... i co, na Mazurki lecimy ?? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 a my latamy cały czas...:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ok jak pogoda nie pokrzyżuje planów to jestm o 15. Traska do ustalenia , aczkolwiek mały wypad na mazury pasuje :icon_razz: Pozdrawiam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) cos nowego ?? nie wiedzialem że mieszkam na mazurach :) :buttrock: :banghead: (ps. zazdrośniczek z mazur) Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jedzie ktos z was na Grandysow pod koniec sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jedzie ktos z was na Grandysow pod koniec sierpnia? pewnie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Joł madafakaz :lalag: , co słuchać w HW :icon_mrgreen: latacie trochę :cool: czy pogoda ostatnio nie pozwalała - może by tak nadrobić zaległości :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To jak,19?ja chętnie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 O której ustawka????I jaki azymut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 19:00 na Bankowym, azymut ustalony będzie na miejscu. U Grzesia już grzmi a u mnie już pada więc się wstrzymujemy na razie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi