Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy wybiera się ktos jutro motocyklem nad morze? Wiem, że podstawowy plan upadł, ale może ktos się zdecyduje. Kierunek HEL - powrót niedziela lub poniedziałek. Pzdr

Jak udami sie jutro odebrać Prawko to chyba jade :biggrin: Wyjaśni sie to kolo 12:00 :clap:

OK - będę czekał na info. Będziesz na forum czy zgadamy się przez tel?

Bede na Forum :biggrin:

Witam,

czy wybiera się ktos jutro motocyklem nad morze? Wiem, że podstawowy plan upadł, ale może ktos się zdecyduje. Kierunek HEL - powrót niedziela lub poniedziałek. Pzdr

Niestety, dokument będe miał w Poniedziałek, Wtorek, więc niestety innym razem :clap:

cos sie cicho tu zrobilo, urlopy macie czy jak?! lata ktos dzisiaj tak bez szalenstw predkoscia pod plastikowa?

(tak do 160...)

Tak to tu nikt nie lata ;) , a tak na poważnie to mogę się dzisiaj pobujać troszkę ;) - Bankowy o 19:00 :) Edytowane przez Sligier

cos sie cicho tu zrobilo, urlopy macie czy jak?! lata ktos dzisiaj tak bez szalenstw predkoscia pod plastikowa?

(tak do 160...)

Tak to i ja bym sie dołaczył nowa puszke mam to non stop śmigam ..............ALE zgodnie z hasłem SPORT TO ZDROWIE skreciłem reke w nadgarstku i odpadam na 2 tygodnie...................ŁE...................

ja sie wyrobie dopiero na 21-21.30 bo wczesniej sie na siatkoweczke ustawilem do powsina. moze byc tak dla pewnosci 21.30 bankowy czy za pozno dla Ciebie Sligier :)

jako ze musze wyjsc to pojsc mi Sligier smsa (691 435 425) jesli mialbys zamiar byc na 21.30

heloł!

jak ja sie stesknilam za tym tajemniczym miejscem, a jeszcze bardziej za tajemniczymi ludzmi :wink:

ale dzis nie moge, jutro tez i nie wiem kiedy w ogole moge? :)

bede z Wami myslami :D

pozdr

o qrcze Syska to Ty jeszcze żyjesz ;) :D No moja droga musisz się poprawić i to szybciutko :)