lobo Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 heloł, ktos ma ochotę polatać dzisiaj ok. 22ej po mieście ?? jakiś kebab, kawa, poniatowski, siekierkowski, albo palenie gumy pod stołeczną :) :) to jak będzie ?? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Się zobaczy, czy kobita mnie dzisiaj usadzi czy też nie :banghead: o której chcesz zacząć lans ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 o 21.45 na Bankowym :banghead: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ja bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 co tak pozno? zapowiadaja sie jakies wieczorno/nocne igraszki?? ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 najlepsza pora na jazde po Wawce - maly ruch i jest chlodno :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 co tak pozno? zapowiadaja sie jakies wieczorno/nocne igraszki?? ;) :banghead: No i znowu Sylwia będziesz cała mokra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 to ja juz sie nie odzywam ;) :) :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 poczekajcie na mnie - dojadę na 22-ą :banghead: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 oki doki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 No to wieczorny lansik zakończony :notworthy: , do następnego ;) :icon_mrgreen: Hmmm, odnośnie wpomnianego wcześniej wypadu nad morze (21-23 lipca) to dzwoniłem do kilkunastu pensjonatów i kwater w Krynicy Morskiej i po prostu jest tyle ludzi że nie ma szans na znalezienie jakiegoś pokoju :) Może ktoś ma jakieś znajomości nad morzem :icon_mrgreen: :banghead: , nie koniecznie w Krynicy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 ktoś śmiga we czwartek np 19-20??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Arek mam podobny problem ze znalezieniem miejsc na moj urlopik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 no widzisz jaka jest pogoda - każdy kto tylko może wali nad morze, a już w szczególności w weekendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 śmiga ktoś we czwartek???ku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi