yamaha Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 jakieś szczegóły, ktoś jeździ dziś o 20.00??Jest piękna pogoda, zbiornik mam na trzy krechy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 no ja latam, o 20ej na Bankowym ?? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 na 93,8% jestem dzis o 20ej Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 bede zaraz wyjezdzam z chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 joł madafakers :biggrin: dzięki za towarzystwo i do następnego :wink: a ty yamaha nie pij tyle :icon_mrgreen: bo ci się ludzie mylą :wink: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 również dzięki wszystkim za wspólne latanie :biggrin: lobo - fajna traska :icon_mrgreen: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 To był mój debiut z wyjazdem za miasto, ciągle tylko toruńska,fajnie było,fajerwerki, pozdrawiam wszystkich.do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) WIELKIE DZIEKI WSZYSTKIM... ..za traske, za wyrozumialość i w ogóle. Sorki, że musieliście na mnie czekać, ale to mój pierwszy sezon no i do tego moto sami wiecie ..marne pięćset:( Ale w sobote będzie już lepsze, mam nadzieje. pzdrjanek A dzisiaj gleba niestety :biggrin:(((((((( Edytowane 30 Czerwca 2006 przez janekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 A dzisiaj gleba niestety :icon_mrgreen:((((((((Co się stało ?? Wszystko OK z tobą - co z motorem ?P.S. Czy to może ciebie dzisiaj widziałem po godzinie 8 na ul.Niepodległości koło SGH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dobre było.Do następnego.Niestety życie znowu zmusza mnie do chwilowego odpoczynku od przyjemności.Ale bedę czujny, jak się da to lecę znowu. Co się stało ?? Wszystko OK z tobą - co z motorem ?P.S. Czy to może ciebie dzisiaj widziałem po godzinie 8 na ul.Niepodległości koło SGH? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=50711&hl= janekk uważaj na siebie, badź czujny , podstawa to wiedzieć ,że oni (fury) zazwyczaj Cię nie widzą - to przyczyna naszych kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 joł :D dzisiaj jak dzisiaj, ale jutro poleciałbym jakieś 300-400 km w tempie prawie sportowym :D najlepiej ok. 11ej, czy są jacyś chętni :icon_mrgreen: na rybkę na przykład :buttrock: :buttrock: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 dzisiaj jak dzisiaj, ale jutro poleciałbym jakieś 300-400 km w tempie prawie sportowym :icon_mrgreen: czy w przyszłym tygodniu będzie już zupełnie sportowe? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 hehehehe, dla uściślenia dodam, że 2 z przodu już dozwolona :icon_mrgreen: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 wczoraj bylo spoko :icon_mrgreen: kurde pojechal bym z toba Lobo ale niestety caly weekednd siedze w pracy :buttrock: moze w nastepny bede mial czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Co się stało ?? Wszystko OK z tobą - co z motorem ?P.S. Czy to może ciebie dzisiaj widziałem po godzinie 8 na ul.Niepodległości koło SGH? Hello, tak to ja mogłem być. jestem cały - troche popalona kurtka, obtarte moto, boli łokieć i kolano. Gościu uciekł z miejsca - poszukuję smarta obrandowanego MARTINI, ale pewnie dużo takich jeździ. W szoku jestem jak mało strat w moto. A myślałem, że można nie leżeć :icon_mrgreen: Pzdr janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi