madee Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Czy ma ktos ochote na cole z gixiem? :wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: jutro? jezeli gixio ma ok. 40% to why not :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 http://img91.imageshack.us/img91/9094/0606201313017gb.jpg Syska czyżby nie weszło :wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ojjj Arek, nawet nie wiesz jak ciezko? ale moge Ci to.....yyyy.....noooo wiesz, hehehehe, nie bede sie juz wiecej opierac :) :) :D :biggrin: :biggrin: jestes jutro? na coli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 a o której i gdzie - bo od 20:30 mam kumpla kawalerskie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ale sie na wczorajszej trasce naziewałam, hihihihi :) a dzisiaj tez , tak bedzie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ale sie na wczorajszej trasce naziewałam, hihihihi :) a dzisiaj tez , tak bedzie? :) już zapomnialaś o swojej kochanej Hondzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 jaka honda? jaaaakkkkaaaa hoooonnnndaaaaaa? i to w dodatku kochana? :) :) :D o co kaman? :wink: hahahahahahahahahahhaahhaaa :biggrin: :biggrin: :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czy ktoś planuje jakis wypad w sobote , badz niedziele ? (taki np 200 km w jedna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Arku właśnie dzisiaj dostałem te p.....one uszczelniacze i jutro odstawiam moto do Pawła .Jak Go zbałamuce to to mi zrobi odrazu chociaż jest zawalony robotą i tak 50/50 że to się uda,ale jestem dobrej myśli.Do zobaczenia już niedługo. Pozdrawiam.... Edytowane 23 Czerwca 2006 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czy ktoś planuje jakis wypad w sobote , badz niedziele ? (taki np 200 km w jedna) Hello,w sobote katowice - potem kraków - w niedziele powrót do Wawy. Pzdrj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Halo qrwa, czy ktoś dziś lata ??? - Grzesiek przycisnąłeś Pawła żeby Ci założył te uszczelniacze ??? LATAMY ;) :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Niestety nici ze śmiganka ;) Musze czekać do poniedziałku nie jest to takie proste jak by się wydawało.Do miłego..... Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 A jak będzie dzisiaj - ktoś ma ochotę pośmigać :) czy wszyscy na kacu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Grzesiek bierz od żony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Grzesiek bierz od żony :) Na sprzęcie od żony to tylko z Tobą mógłbym pośmigać :D Bo osiągi togo sprzętu są mizerne :icon_mrgreen: Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi