Marta CBR Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Siema,to o której jutro?? Tylko bez szaleństw :clap: ...bo ja już mam cel w życiu :biggrin: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 dla mnie tez moze byc dzisiaj (chyba?) :biggrin: jak dotrwam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 To może 19:00 na pl.bankowym :biggrin: ewentualnie jakieś inne propozycje . pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 To może 19:00 na pl.bankowym :biggrin: ewentualnie jakieś inne propozycje . pozdrawiam.... Siem piszem, tylko może tym razem jakaś odmiana od traski wawa-płońsk-wawa, he :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja tez bym sie pisal na dzisiaj ale dopiero o 19.30 bo wczesniej sie nie wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) To co poczekamy na Damiana - czy nie :biggrin: :wink:W końcu sprzęta już dotarłeś to pal tam szybciej tą gumę z tego Piaseczna Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Sorrki!!Arek? z przykroscia musze powiedziec, ze nie wiem czy bede :biggrin: jezeli nie dam rady stawic sie na czas, to nie czekajcie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 zaraz wychodzę z domu, bede na bankowym o 19:15 i czekam góra do 19:40 po tem palę gumę stamtąd CU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja już zjechałem było zajebiście jak zawsze. A Ci co nie byli niech żałują bo nie wijedzą co stracili :wink: Do następnego :biggrin: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Odmeldowuję się jako drugi, tak tak Ci co nie byli niech żałują. Kiełba na barce była wyśmienita :flesje:, poczułem się jak na wakacjach :wink: . Trzeba koniecznie wprowadzić w życie plan "Bieszczady na weekend" :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Z czystej ciekawosci czy do takich przyszlych smigan sie nadaje - z jaka predkoscia jechaliscie? Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Edge, wczoraj były dwa litry i moje niewiele ponad pół litra :) - z jaką prędkością jechaliśmy :flesje: :wink: - nie pamiętam :biggrin: , Najlepiej wpadnij po prostu na jakąś ustawkę i sam się przekonaj... Skoro o ustawkach mowa, to dziś mecz zaczyna się dopiero o 21:00 więc do tego czasu można by troszkę poodkręcać co Wy na to :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Z Syską się ustawiłyśmy o 19 ,w takim razie czekamy na Was do 19.20 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja powinienem się pojawić na małe co nie co :wink: Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 hello, bede o 19:00 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi