Domiiniika Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jeździ ktoś teraz a nie zapie**ala? Bo ja się wypuszczam za chwilę w miasto nauczyć się w końcu trochę topografii Warszawy, także zapraszam gdyby ktoś chciał i mógł mi pomóc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Piątek popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jeździ ktoś teraz a nie zapie**ala? Bo ja się wypuszczam za chwilę w miasto nauczyć się w końcu trochę topografii Warszawy, także zapraszam gdyby ktoś chciał i mógł mi pomóc ;) Ja zazwyczaj sie turlam więc jak by co mogę po towarzyszyć next time :-) np. W niedziele Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja zazwyczaj sie turlam więc jak by co mogę po towarzyszyć next time :-) np. W niedzieletja gsx-r i się turlasz :P na jedynce 100km/h lol :P ja tam się może nie turlam ale również nie zapier...m, więc mogę się przyłączyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 tja gsx-r i się turlasz :P na jedynce 100km/h lol :P ja tam się może nie turlam ale również nie zapier...m, więc mogę się przyłączyć ;)No co ty :-) jeszcze by sie zepsuł... :-P to w takim razie dogramy temat Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 i co z tym dogadywaniem;) Domiiniika rzuciła hasło, znalazł się odzew to teraz milczy, cykor:Pi Ty tez coś zaniemówiłeś Lupo:P no chyba że dogadaliście się we dwoje na pw na romantyczną przejażdzkę we dwoje to wybaczam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Póki jest pogoda wietrze swoje 2 koła i chętnie piszę się pon, wt, sr po 17 na male podwarszawskie conieco. Dajcie znać jak ktoś będzie miał jakiś konkret. Tempo turystyczno-widokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Piątek popołudniu Dopiero zobaczyłam post :( i co z tym dogadywaniem;) Domiiniika rzuciła hasło, znalazł się odzew to teraz milczy, cykor:P No co poradzisz ;-)Ja wieczorami mam czas wolny na jeżdżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek78 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jakiś zlot w mazowieckim się szykuje w najbliższym czasie? Interesują mnie głównie pasjonaci HD :) Cytuj Namiary na zloty - mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 to wpadaj do grupy HD ;) tu będzie Ci ciężko znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 i co z tym dogadywaniem;) Domiiniika rzuciła hasło, znalazł się odzew to teraz milczy, cykor:Pi Ty tez coś zaniemówiłeś Lupo:P no chyba że dogadaliście się we dwoje na pw na romantyczną przejażdzkę we dwoje to wybaczam:PWcale tak nie było jak opowiadasz :P fakt nawet nie było kiedy forum przejrzeć Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Halo ludziska :) zostal ktoś na weekend w wawie???a jak tak to czy byłby ktoś zainteresowany wypadem jakimś poza miasto. czy to mazury czy kierunek puszcza bialowieska czy może inne lokalizacja... ;)Prędkość raczej turystyczna niż wyścigowa :) Termin: cała sobota :) chętny ktoś ruszyć się z miasta?? Edytowane 31 Maja 2013 przez Jarzombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzej003 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam jak by ktoś chętny wieczorami(bo w dzień za gorąco) miał ochotę polatać po Wawie ew . w jakiś ładny dzień zebrać ekipę i ruszyć nad jakąś wodę (Zalesie, Zegrze) i pogrilować to jestem do dyspozycji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkilopez Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Cześć, szukam ludzi do szybszego oblatywania miasta i okolic , w wawie od niedawna więc nie znam tu żadnych zapalonych motocyklistów;) Jeżdzę prawie codziennie, chętnych zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agawawa Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam serdecznie!!!04.07 zginął mój szwagier na motorze pod Warszawą,motory były jego pasją,miał zaledwie 28 lat i pozostawił żonę i 2 dzieci.Piszę tu po to,aby prosić was o ostatnie pożegnanie.Pogrzeb będzie 15.07.13 o godz 12 na Marysinie Wawerskim ul.Kościuszkowców 85 WarszawaW imieniu swoim,rodziny i przyjaciół Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi