08kicek01 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 @ ogonekmozesz dokladniej napisac w ktorym miejscu przy dolince sa te winkle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witaj Warszawo pomógłby ktoś przy oględzinach moto w Wawie? znalazłem cbr 600 f3, ciekawie wygląda, ja trochę wyszedłem z tematu, a nie chciałbym się nadziać na minę. Ewentualnie może jest jakiś pewny zakład gdzie można by podjechać na przegląd o ile się sprzedający zgodzi ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 @ ogonekmozesz dokladniej napisac w ktorym miejscu przy dolince sa te winkle?to jest na nowowybudowanej nowoursynowskiej. Puszką wydawały się być idealne ale na moto trochę przyszbkie przynajmniej dla mnie i jeszcze to przejscie dla pieszych......leszy wjazd na dolinke z KENA ale teraz piachu troche:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ktoś coś jutro upala? :) Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksheep Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jutro czy tam pojutrze się otwiera Most Północny...czy jest jakiś zamysł żeby uczcić to zacne wydarzenie jakąś przejażdżką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jutro czy tam pojutrze się otwiera Most Północny...czy jest jakiś zamysł żeby uczcić to zacne wydarzenie jakąś przejażdżką? W radiu dziś głosili że impreza jest przesunięta bo nie wpłynęły jeszcze wszystkie dokumenty? :huh: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksheep Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Hm, nie no wszystko niby jest gotowe na otwarcie i jednak 'impreza' się odbędzie, w sobotę jest zwiedzanie piesze i jakieś tam fajerwerki wieczorem, a w niedziele bodajże od 12 przejazd ma być otwarty dla ludu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Halo Warszawa. Śmiga ktoś? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Miło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianKolec Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam :) byłby ktoś jutro lub w niedziele chętny pośmigać po warszawie:) ? Dzień może Noc nie ma różnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejzi_oner Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ja bym posmigał ale czekam na prawko oraz moje kawasaki ninja :))))) ale to juz niedlugo:) lata ktos na kawie??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Lata i takie to ZX jak ze słonia baletnica :wink: EX proszę drogiego Pana. ZX2R/ZXR250 to były zupełnie inne dużo ostrzejsze motocykle Ninja niż ta wydumka. Ja tam po warszawie już nie śmigam, bo mi za to teraz nie płacą i w dodatku już wszędzie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejzi_oner Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 wlasnie bede kupowal kawasaki 250zx jak oceniasz na pierwszy motocykl??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 PW pójdzie do Ciebie w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebamax Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Damian jak cos to ja sie pisze na Wawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi