lobo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Listek, a co ty tam w garazu trzymasz na wiosne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie mylisz się Avatar mówi wszystko Sv 650SBłękitna Dama Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie wytrzymałem he he he he he he he he he he he he he Taaaa, chciałeś jakieś ciężarki chłopcze ??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Cieszy mnie że pamietasz he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 no jak nie zmyje sie za wielka wode, to bede 2 na expo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 no jak nie zmyje sie za wielka wode, to bede 2 na expo Jak się będziesz zmywał to daj znać to Ci przygotujemy listę zakupów :smile: o ile oczywiście wybierasz się za tą atlantycką wodę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 E tam mi to bardziej na Wisłe wygląda. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Bodzyn za Bug sie wybiera :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dobra lamusy i lamuserki, kto chce się napić to zabookować sobie sobotę 2 lutego. Plan jest taki że ok. 15-16 chemy wpaść na Expo i bezpośrednio z targów udać się do jakiejś knajpy w celu spożycia :flesje: Wpisywać mi się tutaj kto będzie, żebym wiedział czy wystarczy loża w Sofii czy trzeba całą Sofię zarezerwować :biggrin: :icon_mrgreen: Jak wszyscy to wszyscy. Babcia też ;-)Jest tylko ryzyko, że 02 będę odbierał drugi odkurzacz z Gorzowa. Mogę się nie wyrobić na Expo ale do wieczora zdążę wrócić... -UFI- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jest tylko ryzyko, że 02 będę odbierał drugi odkurzacz z Gorzowa. No to pochwal się co tam do Ciebie płynie - Busa :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Busa - brzyyydal ;-) KTM XC-200Mam koło domu tyle marnującej się łąki i bezdroża, że wstyd ich nie wykorzystać, a na erłanie się nie da ;-) Edytowane 24 Stycznia 2008 przez UFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Busa - brzyyydal ;-)KTM XC-200Mam koło domu tyle marnującej się łąki i bezdroża, że wstyd ich nie wykorzystać, a na erłanie się nie da ;-) O to bede musiał wpaść poorać trochę tą łąkę i zobaczyć jak to jest bo też mi coś takiego po głowie chodzi :biggrin: A to erłana w końcu nie pogoniłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Nie, erłan stoi grzecznie w garażu i przepoczwarza się w dorodnego motyla ;-) Właśnie kończę dopasowywanie laminatów... Wymienię go na nówkę pewnie dopiero w 2009. KTM będzie służył do śmiganka w brzydką pogodę i "po zapałki". Erłan do wypadów "na rybkę" ;-) Jak będziesz miał ochotę pośmigać - przyjedź. Tylko wcześniej zadzwoń, żebym był w domu :-P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jak będziesz miał ochotę pośmigać - przyjedź. Tylko wcześniej zadzwoń, żebym był w domu :-P. Pewnie że będę miał ochotę :), ale nie jestem aż taki niecirpliwy aby nie poczekać aż na termometrze pojawi się przynajmniej z 15 na + :biggrin: . Z resztą widzimy się 2-go to się umówimy na oranie Dziekanowa Leśnego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja pitole ale się wszyscy rozpisali..... oczywiście 2 lutego się stawiam...(janek by mi nie wybaczył, widocznie stęsknił się za moją śliczną mordeńką) buhahaha ale do Sofii nie idę bo jestem podobno już grzeczny buhahahahahahahahaha :notworthy: pozdroqba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi