Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra lamusy i lamuserki, kto chce się napić to zabookować sobie sobotę 2 lutego. Plan jest taki że ok. 15-16 chemy wpaść na Expo i bezpośrednio z targów udać się do jakiejś knajpy w celu spożycia :flesje: Wpisywać mi się tutaj kto będzie, żebym wiedział czy wystarczy loża w Sofii czy trzeba całą Sofię zarezerwować :biggrin: :icon_mrgreen:

Jak wszyscy to wszyscy. Babcia też ;-)

Jest tylko ryzyko, że 02 będę odbierał drugi odkurzacz z Gorzowa. Mogę się nie wyrobić na Expo ale do wieczora zdążę wrócić...

-UFI-

Busa - brzyyydal ;-)

KTM XC-200

Mam koło domu tyle marnującej się łąki i bezdroża, że wstyd ich nie wykorzystać, a na erłanie się nie da ;-)

O to bede musiał wpaść poorać trochę tą łąkę i zobaczyć jak to jest bo też mi coś takiego po głowie chodzi :biggrin:

A to erłana w końcu nie pogoniłeś ?

Nie, erłan stoi grzecznie w garażu i przepoczwarza się w dorodnego motyla ;-) Właśnie kończę dopasowywanie laminatów... Wymienię go na nówkę pewnie dopiero w 2009.

KTM będzie służył do śmiganka w brzydką pogodę i "po zapałki". Erłan do wypadów "na rybkę" ;-)

Jak będziesz miał ochotę pośmigać - przyjedź. Tylko wcześniej zadzwoń, żebym był w domu :-P.

Jak będziesz miał ochotę pośmigać - przyjedź. Tylko wcześniej zadzwoń, żebym był w domu :-P.
Pewnie że będę miał ochotę :), ale nie jestem aż taki niecirpliwy aby nie poczekać aż na termometrze pojawi się przynajmniej z 15 na + :biggrin: . Z resztą widzimy się 2-go to się umówimy na oranie Dziekanowa Leśnego :icon_mrgreen:

ja pitole ale się wszyscy rozpisali.....

oczywiście 2 lutego się stawiam...(janek by mi nie wybaczył, widocznie stęsknił się za moją śliczną mordeńką) buhahaha

ale do Sofii nie idę bo jestem podobno już grzeczny buhahahahahahahahaha :notworthy:

pozdro

qba