lobo Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ja jestem za :D to kiedy :icon_mrgreen: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 no to moze jutro??? o 20 w TortiliArek zadzwon i zarezerwuj stolik :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 bylem dzisiaj w PP i jakbym od nich chcial kupic wszystkie graty jakie chce miec na przyszly sezon, to sponsor jest mi potrzebny od zaraz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Geniu wszystkiego naj naj w dniu Twego święta :buttrock: Oby Ci się udało zmodyfikować bajka na przyszły sezon Zejść poniżej 1.50 i w ogóle więcej luzu.......... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 wszystkiego naj preclu i obys sie w koncu zaczal ogarniac, a ostatecznie browary zaczal pic hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 to juz wole ogarniac ;) dzieki.pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 to juz wole ogarniac :icon_twisted: dzieki.pozdro600 Spóźnione ale szczere - najlepszego precelku, życzę Ci tego samego co Ci wcześniej :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Miłe z Was chłopaki. Nie ma co :icon_question: :) :buttrock:I ciągle pijecie w tej gejowskiej knajpie...uhahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ludziska, co tu taka cisza ? Nikt nie jeździ nikt nie pije ?? Może jakaś mała impra ?? Długi musze oddać <rotfl> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Mówisz i masz - ten piątek 20:00 Tortilla i do odcięcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 jestem za, do zobaczyska w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) hihi, to misiaczki lubią najbardziej ps. czy Tortilla jest teraz w Tarasach ?? czy mi sie cos wydaje ?? Edytowane 17 Października 2007 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 wydaje ci sie :icon_exclaim: jest w starym miejscu na Wilczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Mam pytanie Czy może ktoś dysponuje kluczem spotkań czy to tak poprostu bo młody się odezwał przed zimą ?Tak domyślacie się dobrze troche mi nie pasuje.Oczywiście że przyjade ale autem i ograniczony czasowo będę więc nici z odcięcia ale odbiję sobie w sobotę bo weekend nie może być stracony. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Mam pytanie Czy może ktoś dysponuje kluczem spotkań czy to tak poprostu bo młody się odezwał przed zimą ?Tak domyślacie się dobrze troche mi nie pasuje.Oczywiście że przyjade ale autem i ograniczony czasowo będę więc nici z odcięcia ale odbiję sobie w sobotę bo weekend nie może być stracony. Pozdrawiam i do zobaczenia. To ja ten co sie odezwal !!!Dawaj nawet na wrotkach.Widzimy sie w piatek.A jak chcesz to i w sobote tez mozna.<rotfl> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi