Listek31 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Panowie gratulecje i ja złoże bo po wynikach widzę iż gratulować jest czego brawo Pozdrawiam i dalej szukam kochanki na 2oo dla siebie. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ziomki, już piszę do was bo będę potrzebował na najbliższą rundę oponek :)1 x tył1 x kompletzobaczę może kupię jeszcze jeden jakiś komplet na treningi ale to dajcie znać jak coś możecie mi sprzedać ;) to piszcie, dzwońcie, wysyłajcie gołębie pocztowe. PozdroQba :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 I z tego co widziałem to Emil nie wyglebił. Bravo bravo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 chce ktos polatac teraz??? gg:7490169 szybko szybko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Latam juz dziksi-kingiem. Lobo, jutro rano, ewentualnie kolo poludnia zajade i zrobie twojego szpeja. lecim w sobote na skoki? kto chetny, bo wzialem wolne, dziksi-bitchie jest wiec nie ma wiekszych przeszkod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 jutro rano jade zaje**c NOS-a do Octavi, wiec przyjedz po poludniu :icon_rolleyes: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 po poludniu w robocie siedze od 15. w piatek pracuje caly, wiec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 po poludniu w robocie siedze od 15. w piatek pracuje caly, wiec??? Więc możesz wpaść do Grzesia i zrobić mojego szpeja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 pie**ole:) musze w swoim przykrecic podnozek dla pasazera i blaszki w zasiski wrzucic. beringer juz leci :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Hello, a co myślicie o zorganizowaniu jakiegoś meet'ingu (chyba wiecie jakiego) w najbliższym czasie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Hello, a co myślicie o zorganizowaniu jakiegoś meet'ingu (chyba wiecie jakiego) w najbliższym czasie??? Wstępnie już jest ustalony przyszły piątek w TF, ale to się jeszcze potwierdzi w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) beringer juz jest. Grzesiu, nie chcesz jutro z rana na piotrkow uderzyc?? bo ja lece z zona, zrzucam ja w nadarzynie do kumpla do samochodu i dalej 140km jade sam se skoczyc. wszyscy inni sie wylamali, bo Sliwa do krynicy leci a Lobo chyba siedzi w domciu w bamboszach :icon_rolleyes: nie wspominajac juz o Janku i jego zestawie napendowym :banghead:jakbyco to tel z rana. kolo 9 ruszam. na icm jest bluskaj caly dzien zapowiedziany, wiec... :wink: Edytowane 20 Lipca 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 TF u no dobra tylko data konkret i jestem he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ku*wa Śliwa mógłbyś nie latać ciągle na gumie bo mnie kusi i potem lece 20km do domu na gumie gdzie się da i sprzęt katuje a na forum pisali, że to niedobrze dla motocykla bo olej nie smaruje i w ogóle to nie do tego stworzono. A ty Grzesiu też byś troszke wyluzował, a nie tak na*****alasz non-stop. Może jutro mały meeting koło 17.30 w najnowszym MONSTER GARAGE ul. Narucz niewiemile, huh? Pozdro, przyjedz z Beringerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No ja lecę szpejem do roboty więc i mogę podlecieć do Pawełka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi