Listek31 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Tak nawiasem mówiąc ze mnie plecak żaden bo ja zawsze za sterem.Turbo nie potrzebne podkułem buty więc mocniej bedę się odpychał he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Byś mi tu lepiej dał cynę czy koleżanka jeździ konno, bo mi się nie chce szukać, a nie siejesz SPAM :) Dobrze że nie możesz OSTRZEŻEŃ dawać :crossy: p.s. Każda jeździ lub chce jeździć, tylko nie każda niewiasta sie do tego przyzna :D O koniu mówie oczywiście :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 to o której w tych dwóch kołach :icon_twisted: ;) ja będę ok. 19:30. Byś mi tu lepiej dał cynę czy koleżanka jeździ konno, bo mi się nie chce szukać, a nie siejesz SPAM :P coś mi się wydaje, że pisałam, że na razie nie stać mnie na jazdę konno :cool: A co, zamontowałeś TURBO :crossy: :D No i widzisz Listek - koleżanka jest doświadczonym plecaczkiem to wie, a Ty amatorze proponujesz tu jakieś lusterka i inne takie, ech... ;)he he no tak w sumie krótko jeździłam jako plecaczek, ale trochę się nauczyłam, bo ja taka zdolna jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Zdolna powiadasz Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Zdolna powiadasz a co? Nie wierzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Uwierze jak zobacze taki ze mnie nie :icon_eek: dowiarek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ja będę ok. 19:30. Do zobaczenia w takim razie :smile: he he no tak w sumie krótko jeździłam jako plecaczek, ale trochę się nauczyłam, bo ja taka zdolna jestem :icon_eek: No cóż niebawem się okaże jak zdolna jesteś :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Do zobaczenia w takim razie :bigrazz: No cóż niebawem się okaże jak zdolna jesteś :icon_eek:Nie wiem czy mnie poznasz... chciałam sobie teraz zmienić avatarka ale nie udało się :P [a jednak :smile:)] Do zobaczenia! Ja będę siedzieć pewnie ze znajomymi z klubu Mazdy (dlatego tak pytałam o tą mazdę) Macie pomysł gdzie kupić tani (do 500 zł) lekki kask na moją małą główkę ;) Edytowane 3 Lipca 2007 przez Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Będę pod maksyfem o 17.15 chyba , że się coś zmieniło? :) Ziomuś czytam i nie wierze własnym oczom że Cię tak wzięło na amory :) :) A czasem... bla bla bla bla :D Edytowane 3 Lipca 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Będę pod maksyfem o 17.15 chyba , że się coś zmieniło? :clap: Ziomuś czytam i nie wierze własnym oczom że Cię tak wzięło na amory :) :D A czasem Twoja kobieta to czyta forum :) bo jak tak to Żeś się zapomniał chyba ze My czegoś nie wiemy i przygotowania do ŚLUBU się rozwiały po Twoim ostatnim wyjeździe do Krynicy. :banghead: To już popisać nie można? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Będę pod maksyfem o 17.15 chyba , że się coś zmieniło? :) Zmieniło się tyle że PTM pracuje do 17:00 - babka mi powiedziała że zazwyczaj zostają te 30 min dłużej więc moze umówmy się o 16:45 ZIOMUŚ :) To już popisać nie można? :) właśnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Uwierze jak zobacze taki ze mnie nie :) dowiarek No cóż może to i lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ty moderatorze władza do głowy uderza mojego posta Żeś edytował :) ale Ania Cię ubiegła i go zacytowała tak więc nie dało się ukryć :) A pisać każdy może :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ty moderatorze władza do głowy uderza mojego posta Żeś edytował :icon_twisted: ale Ania Cię ubiegła i go zacytowała tak więc nie dało się ukryć :icon_razz: A pisać każdy może :icon_biggrin: he he he Ty fajfusie że Ewa czyta forum to nie możesz sobie pofolgować, ale daj innym Ty psie ogrodnika :biggrin: :icon_razz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EviDelta Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) he he he Ty fajfusie że Ewa czyta forum to nie możesz sobie pofolgować, ale daj innym Ty psie ogrodnika :icon_razz: :icon_twisted: ;) Heh,ja to jestem tolerancyjna i pisać to on może dużo :icon_biggrin: ale Ci powiem ,że pojadę do tego Poznania:)może powinnam poznać Twoją przyszłą żonę?myslisz że będzie się nudzić?:icon_razz: :biggrin: Edytowane 3 Lipca 2007 przez EviDelta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi