Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Byś mi tu lepiej dał cynę czy koleżanka jeździ konno, bo mi się nie chce szukać, a nie siejesz SPAM :)

Dobrze że nie możesz OSTRZEŻEŃ dawać :crossy:

p.s. Każda jeździ lub chce jeździć, tylko nie każda niewiasta sie do tego przyzna :D O koniu mówie oczywiście :icon_twisted:

to o której w tych dwóch kołach :icon_twisted: ;)

ja będę ok. 19:30.
Byś mi tu lepiej dał cynę czy koleżanka jeździ konno, bo mi się nie chce szukać, a nie siejesz SPAM :P
coś mi się wydaje, że pisałam, że na razie nie stać mnie na jazdę konno :cool:

A co, zamontowałeś TURBO :crossy: :D

No i widzisz Listek - koleżanka jest doświadczonym plecaczkiem to wie, a Ty amatorze proponujesz tu jakieś lusterka i inne takie, ech... ;)

he he no tak w sumie krótko jeździłam jako plecaczek, ale trochę się nauczyłam, bo ja taka zdolna jestem :)

Do zobaczenia w takim razie :bigrazz:

No cóż niebawem się okaże jak zdolna jesteś :icon_eek:

Nie wiem czy mnie poznasz... chciałam sobie teraz zmienić avatarka ale nie udało się :P [a jednak :smile:)]

Do zobaczenia! Ja będę siedzieć pewnie ze znajomymi z klubu Mazdy (dlatego tak pytałam o tą mazdę)

Macie pomysł gdzie kupić tani (do 500 zł) lekki kask na moją małą główkę ;)

Edytowane przez Ania

Będę pod maksyfem o 17.15 chyba , że się coś zmieniło? :clap:

Ziomuś czytam i nie wierze własnym oczom że Cię tak wzięło na amory :) :D

A czasem Twoja kobieta to czyta forum :) bo jak tak to Żeś się zapomniał chyba ze My czegoś nie wiemy i przygotowania do ŚLUBU się rozwiały po Twoim ostatnim wyjeździe do Krynicy. :banghead:

To już popisać nie można? :)

Będę pod maksyfem o 17.15 chyba , że się coś zmieniło? :)
Zmieniło się tyle że PTM pracuje do 17:00 - babka mi powiedziała że zazwyczaj zostają te 30 min dłużej więc moze umówmy się o 16:45 ZIOMUŚ :)

To już popisać nie można? :)
właśnie :D

Ty moderatorze władza do głowy uderza mojego posta Żeś edytował :icon_twisted: ale Ania Cię ubiegła i go zacytowała tak więc nie dało się ukryć :icon_razz:

A pisać każdy może :icon_biggrin:

he he he Ty fajfusie że Ewa czyta forum to nie możesz sobie pofolgować, ale daj innym Ty psie ogrodnika :biggrin: :icon_razz: ;)

he he he Ty fajfusie że Ewa czyta forum to nie możesz sobie pofolgować, ale daj innym Ty psie ogrodnika :icon_razz: :icon_twisted: ;)

Heh,ja to jestem tolerancyjna i pisać to on może dużo :icon_biggrin: ale Ci powiem ,że pojadę do tego Poznania:)może powinnam poznać Twoją przyszłą żonę?myslisz że będzie się nudzić?:icon_razz: :biggrin:

Edytowane przez EviDelta