grzegorzR1 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A Ty byś się zalogował zanim coś wyklepiesz :) Normalnie byłem zalogowany coś się pier... :bigrazz: na tym forum trza nowego admina co to uporządkuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Normalnie byłem zalogowany coś się pier... :buttrock: na tym forum trza nowego admina co to uporządkuje :) No i jeszcze Ci się avatar coś zwęził :D dobra Ty tu lepiej się 4um nie zajmuj tylko myśl jak tu braciakowi kawe na piątek podpierdolić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No i jeszcze Ci się avatar coś zwęził :evil: dobra Ty tu lepiej się 4um nie zajmuj tylko myśl jak tu braciakowi kawe na piątek podpierdolić :rolleyes: A teraz podoba Ci się Mój awator:icon_mrgreen: Co do szpeja brata to wiesz jak się jezdzi pożyczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A teraz podoba Ci się Mój awator:icon_mrgreen: Jakiś taki mało w stylu HW ;) Co do szpeja brata to wiesz jak się jezdzi pożyczonym. Pełnym ogniem :) :P ;) A tak na serio to będzie lajtowa wycieczka więc pełen luz ;) no sam zobacz, przecież nawet Bodzyn będzie z nami jechał ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 grzesiu, wez ten avatar zmien hehehe... jakis mientki jest :wink: w piatek to i ja moge nawet pojechac z wami :icon_mrgreen: albo w sobote, na rybke... pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 w piatek , bo w weekend zapie**alam w fabryce Grzesiu spoko bede jechal max na 3ce co byscie mogli sie utrzymac :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No tak super ale jak 200km no to ja odpadam bo moja XJ nie wytrzyma tego tempa, wasza przelotowa to moja max. Ale spoko jeszcze pojeździmy i wtedy wam pokaże no no he he.Pozdrawiam. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) grzesiu, wez ten avatar zmien hehehe... jakis mientki jest :P w piatek to i ja moge nawet pojechac z wami :evil: albo w sobote, na rybke...pozdro600awatorek nie mientki tylko lekko wystraszony :) a ja raczej nie pojadę :P no może już po grandysach będą brakujące części i wtedy się nawinie stracone km. skoro Wam się nie podobał poprzedni awator to nich będzie zmieniam. :smile: Edytowane 19 Czerwca 2007 przez grzegorzR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 200km w piątek brzmi bardzo dobrze :) :) chętnie się dołącze! ... czy siakaś godzina ustalona ? HW reaktywacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No właśnie trzeba ustalić godzinę i tak sobie myślę że jak chcielibyśmy polecieć dajmy na to gdzieś na Mazury na tą rybkę to może faktycznie lepiej ustawić się na sobotę rano, a w piątek można by zaliczyć jakieś Zegrze, tudzież cokolwiek innego, tak żeby po nocy nie latać w trasie. Reasumując: USTAWKA I - piątek godz. 19:00 Bankowy i locik nad Zegrze + jakiś lans miejski jak się nam nie będzie spieszyło do domu ;) USTAWKA II - o ile pogoda dopisze, to ja np. jeszcze nigdy nie byłem w Mikołajkach i z chęcią bym tam skoczył na rybkę :bigrazz: , no i wtedy można by się ustawić na Bankowcu w sobotę. o 9:00 Co Wy na to :) a i Listek nie pie**ol mi tu o jakiś tam przelotowych, tylko jedziesz i już :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 w sobote ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 mi pasi i jedno i drugie :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak taka mocna brygada się zbiera to nie można odpuścić :icon_rolleyes: Ja też będę :bigrazz: nie ma to tamto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak taka mocna brygada się zbiera to nie można odpuścić :bigrazz: Ja też będę :biggrin: nie ma to tamto . Jak mus to mus, trzeba będzie sie pojawić z Mr. One Thousand ;) WTT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Rzuce takie chasło... Czy ktoś z Was może jest chętny wybrać się na tor w Poznaniu w jakiś wolny Poniedziałek (na motocyklach)??? bo ja się powoli przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi