Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a ja sie najezdzilem :wink: mialem bliskie spotkanie z octavia :) oprocz mojej kostki , owiewki i lusterka naszczescie nic wiecej nie ucierpialo.....

I dlatego HW szaleje w Gixer Cupie :buttrock: Powodzenia chlopaki :banghead:

nienawidze samochodow szczegolnie srebrnych octavi...kierowcy puszek mysla ze sa nie wiadomo kim a motor jest traktowany przez nich jak niepotrzebny dodatek na drodze :icon_mrgreen: przez takich idiotow powstal stereotyp o motocykilstach ze sa dawcami nerek, wariatami i wogole najgorszymi bandytami :icon_mrgreen: tylko nie kazdy wie ze wypadki samochod vs motocykl powstaja w 99% przypadkow z winy samochodow...w moim przypadku rowniez ta regula znajduje potwierdzenie...

No i pierwsze koty za płoty. Kombinezon już nie taki śliczny a i Aprilla RSV troszku ucierpiała. W każdym razie wiem już jak to jest gdy jest przegrzana opona i ucieka przód. :cool: Hungaroring jest nawet fajny, ale Poznań wcale nie jest gorszy (jako tor - nie mam na myśli infrastruktury). Polatałem na Tuono - toto ogólnie nie nadaje się na tor, RSV - całkiem fajne moto, no i najwięcej fun'u miałem z testów Supermoto - wiem już że chcę mieć coś takiego. Kto wie gdzie (kiedy oraz jak) zapraszam na oblukanie fotek i (jeśli będą chętni) na stestowanie lokalnych producji alkoholowych w postaci butelki Tokaja. :flesje:

Edytowane przez Posen Diesel

my jezdzimy ale w GIXER CUP :P
Dokładnie :P Choć myślę że po II rundzie (jeśli tylko obejdzie się bez gleb... tfu, tfu) trzeba będzie ubrać motocykle z powrotem na drogę i zarzucić jakąś ustawkę na Bankowcu :buttrock:

No i pierwsze koty za płoty. Kombinezon już nie taki śliczny a i Aprilla RSV troszku ucierpiała. W każdym razie wiem już jak to jest gdy jest przegrzana opona i ucieka przód. :P Hungaroring jest nawet fajny, ale Poznań wcale nie jest gorszy (jako tor - nie mam na myśli infrastruktury). Polatałem na Tuono - toto ogólnie nie nadaje się na tor, RSV - całkiem fajne moto, no i najwięcej fun'u miałem z testów Supermoto - wiem już że chcę mieć coś takiego. Kto wie gdzie (kiedy oraz jak) zapraszam na oblukanie fotek i (jeśli będą chętni) na stestowanie lokalnych producji alkoholowych w postaci butelki Tokaja. :flesje:
Osz ty blacio, a jak ty się tam wkręciłeś na ten Hungaroring :P Nie zabrałeś kolegów i dlatego wyglebiłeś - dobrze Ci tak :biggrin: ;)

R1 i SV w swojej pierwszej drodze na tor, normalnie aż się łza w oku kręci :D

I do czego doprowadziła ta nasza pierwsza przygoda na torze że się podporządkowało większość swoich obowiązków do zabawy na nim :biggrin: :banghead: . :D w każdym wyznaczonym terminie.

Aż łza się kręci. :D

Osz ty blacio, a jak ty się tam wkręciłeś na ten Hungaroring :wink: Nie zabrałeś kolegów i dlatego wyglebiłeś - dobrze Ci tak :) :D

Tak naprawdę to mogł pojechać tam każdy - ale to okazało sie dopiero na miejscu. Ja załapałem się z dealerem Aprili - ktoś od nich zrezygnował w ostatniej chwili. Za rok będzie powtórka, także trzeba rezerwować autobus. :biggrin: Tylko nie wiem czy mi jeszcze dadzą jakikolwiek motocykl do testów, no chyba że zapuszczę brodę, wąsy, będę miał perukę i zmienione personalia. :D

Edytowane przez Posen Diesel