Emil2 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 no i to co najważniejsze.... uścisk dłoni Jacka Grandysa ;) :biggrin: :icon_razz:Sligier sie strasznie zdenerwowal drugim miejscem bo za pierwsze bylo buzi :D :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyp600 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 co jest ze wszystkimi?? Warszawa milczy?! nie może być :lalag: moze jakies wieczorne latanko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja i mój kumpel jeździmy codziennie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyp600 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja i mój kumpel jeździmy codziennie!!! wyslij na priva wiadomosc gdzie i kiedy ustawka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 my jezdzimy ale w GIXER CUP :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyp600 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 a ja sie najezdzilem :buttrock: mialem bliskie spotkanie z octavia :banghead: oprocz mojej kostki , owiewki i lusterka naszczescie nic wiecej nie ucierpialo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 a ja sie najezdzilem :wink: mialem bliskie spotkanie z octavia :) oprocz mojej kostki , owiewki i lusterka naszczescie nic wiecej nie ucierpialo.....I dlatego HW szaleje w Gixer Cupie :buttrock: Powodzenia chlopaki :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyp600 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 nienawidze samochodow szczegolnie srebrnych octavi...kierowcy puszek mysla ze sa nie wiadomo kim a motor jest traktowany przez nich jak niepotrzebny dodatek na drodze :icon_mrgreen: przez takich idiotow powstal stereotyp o motocykilstach ze sa dawcami nerek, wariatami i wogole najgorszymi bandytami :icon_mrgreen: tylko nie kazdy wie ze wypadki samochod vs motocykl powstaja w 99% przypadkow z winy samochodow...w moim przypadku rowniez ta regula znajduje potwierdzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) No i pierwsze koty za płoty. Kombinezon już nie taki śliczny a i Aprilla RSV troszku ucierpiała. W każdym razie wiem już jak to jest gdy jest przegrzana opona i ucieka przód. :cool: Hungaroring jest nawet fajny, ale Poznań wcale nie jest gorszy (jako tor - nie mam na myśli infrastruktury). Polatałem na Tuono - toto ogólnie nie nadaje się na tor, RSV - całkiem fajne moto, no i najwięcej fun'u miałem z testów Supermoto - wiem już że chcę mieć coś takiego. Kto wie gdzie (kiedy oraz jak) zapraszam na oblukanie fotek i (jeśli będą chętni) na stestowanie lokalnych producji alkoholowych w postaci butelki Tokaja. :flesje: Edytowane 25 Maja 2007 przez Posen Diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 my jezdzimy ale w GIXER CUP :P Dokładnie :P Choć myślę że po II rundzie (jeśli tylko obejdzie się bez gleb... tfu, tfu) trzeba będzie ubrać motocykle z powrotem na drogę i zarzucić jakąś ustawkę na Bankowcu :buttrock: No i pierwsze koty za płoty. Kombinezon już nie taki śliczny a i Aprilla RSV troszku ucierpiała. W każdym razie wiem już jak to jest gdy jest przegrzana opona i ucieka przód. :P Hungaroring jest nawet fajny, ale Poznań wcale nie jest gorszy (jako tor - nie mam na myśli infrastruktury). Polatałem na Tuono - toto ogólnie nie nadaje się na tor, RSV - całkiem fajne moto, no i najwięcej fun'u miałem z testów Supermoto - wiem już że chcę mieć coś takiego. Kto wie gdzie (kiedy oraz jak) zapraszam na oblukanie fotek i (jeśli będą chętni) na stestowanie lokalnych producji alkoholowych w postaci butelki Tokaja. :flesje: Osz ty blacio, a jak ty się tam wkręciłeś na ten Hungaroring :P Nie zabrałeś kolegów i dlatego wyglebiłeś - dobrze Ci tak :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 "nie kontrolowales sytuacji, musisz byc czujny, jak wazka podczas okresu" - Damian. B. :P zobaczcie co znalazlem: http://img216.imageshack.us/img216/7796/img9158tv3.jpg pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 zobaczcie co znalazlem: http://img216.imageshack.us/img216/7796/img9158tv3.jpg R1 i SV w swojej pierwszej drodze na tor, normalnie aż się łza w oku kręci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 R1 i SV w swojej pierwszej drodze na tor, normalnie aż się łza w oku kręci :D I do czego doprowadziła ta nasza pierwsza przygoda na torze że się podporządkowało większość swoich obowiązków do zabawy na nim :biggrin: :banghead: . :D w każdym wyznaczonym terminie. Aż łza się kręci. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Osz ty blacio, a jak ty się tam wkręciłeś na ten Hungaroring :wink: Nie zabrałeś kolegów i dlatego wyglebiłeś - dobrze Ci tak :) :D Tak naprawdę to mogł pojechać tam każdy - ale to okazało sie dopiero na miejscu. Ja załapałem się z dealerem Aprili - ktoś od nich zrezygnował w ostatniej chwili. Za rok będzie powtórka, także trzeba rezerwować autobus. :biggrin: Tylko nie wiem czy mi jeszcze dadzą jakikolwiek motocykl do testów, no chyba że zapuszczę brodę, wąsy, będę miał perukę i zmienione personalia. :D Edytowane 29 Maja 2007 przez Posen Diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 mi tez to proponowali jako posiadaczowi Aprilki niestety nie mialem czasu aby tam pojechac - moze next time - organizowane jest to co roku jako dni Aprilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi