Bartek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wspaniałe spotkanie!! Ci co nie byli niech żałują naprawde wiele można było się nauczyć od Tomka i przy okazji wspaniale gębe opalić :) ( wyglądam jak Lepper, który dopiero co wyszedł z solarium). Ja tak się wczoraj rozochociłem tą jazda i tą wchłoniętą wiedzą ;) , że dzisiaj wysiedzieć nie mogłem i pojechałem na najbardziej krętą traske w mojej okolicy Połczyn zdrój-Czaplinek bardzo piękna trasa z świetnym jeszcze nie zniszczonym asfaltem (gdyby ktoś był w okolicy polecam) i normalnie z tym przeciwskrętem to ja nie poznaje swojej loszki kładła sie prawie jak R1 :P . I kolanka już trzymam przy baku chyba że mam ochote przewietrzyć......... ;) TOMEK DZIĘKS YOU!! :notworthy: :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodzik Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Powiem tylko jedno - BYŁO WARTO!!!!!! to do następnego roku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 www.cactus-corp.za.pl/borskbisu/ nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 www.cactus-corp.za.pl/borskbisu/ nowe zdjęcia U innych tez czy tylko u mnie się nie otwierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie też się nie otwierają :icon_razz: Poprawcie. Edit:Wszystko ok :buttrock: Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Kamil07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Już wszystko ok, chyba się pospieszyłem z postem . Foty ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Sorki za zamieszanie ale dałem linka zanim załadowałem foty na serwer :icon_razz: A foty też mi sie podobają. Ps. Nie są to foty mojega autorstwa.ale :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi