DRACO Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 NO NARESCIE MASZ TO CO CHCIALES I FAJNIE JEST TYLKO JEZDZIC I SIE CIESZYC :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 dokladnie AVE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam mam zamiar kupić kavasaki vn 1600 Nomad ale nie mogę znależć na ten temat żadnych opini.Moze ktoś z was ma taki motocykl lub zna stronę na której są takie opinie .Chciałbym wiedzieć co najwiecej ulega awari i czy to dobry wybór.Biorę jeszczę pod uwage suzuki vl 1500 i Yamahe Road Star silverado 1600 lub 1700.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 nomad....moje marzenie, echhh (kochany Dandy, wybacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Co prawda jeżdże Vn 1500 i to nie jest Nomad ale robie to od 3 sezonów i motorek jest bezawaryjny .Wybor Twój uważam za słuszny ,ale to moja subiektywna ocena .Znajomy Smiga Road Starem i też ma o tym motorku jak najlepsze zdanie .Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 za pare lat bedzie mnie stac na vn 1600 Nomadnarazie rozgladam sie za vn 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 za pare lat bedzie mnie stac na vn 1600 Nomadnarazie rozgladam sie za vn 800Ale kurtuazja :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Witam mam zamiar kupić kavasaki vn 1600 Nomad ale nie mogę znależć na ten temat żadnych opini.Moze ktoś z was ma taki motocykl lub zna stronę na której są takie opinie .Chciałbym wiedzieć co najwiecej ulega awari i czy to dobry wybór.Biorę jeszczę pod uwage suzuki vl 1500 i Yamahe Road Star silverado 1600 lub 1700.Z góry dziękuję. Z calym szacunkiem ale nie wiesz nic o awaryjnosci sprzeta a juzzdecydowales sie go kupic? Widze, ze podjales decyzje od dupy strony...uwazaj bo sie mozesz naciac.Nomad to swietny motocykl ale zanim cokolwiek zdecydujesz to poznajnajwazniejsze informacje o motocyklu, hm? Pozdro. I niech ci moto sluzy jak juz dokonasz zakupu! :) Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 moto robione od 2003 rokuprzebudowany stary silnik vn 1500plus usuniete wady tamtego sprzeta, dlatego wsadzono podwojna tarcze z przodu, ladniejszy stylistycznie, felgi [ dla mnie to plus, bo szprychy mimo iz ladnie wygladaja to jak dla mnie sa dupne i wole felge, latwiej sie myje ]wtrysk, automatyczna regulacja luzow zaworowych, chlodzenie ciecza, wal kardana, 20 litrow bak, dla mnie same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dziękuję za dotychczasowe posty ,a może zna ktos jakis link do tego moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 wpisz sobie w googlach i linkow masz od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozzbi Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Chcialbym abyscie podzielili sie uwagmi na temat tego vulcana mam zamiar go kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 jak narazie zadnej wady nie stwierdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocop Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 za pare lat bedzie mnie stac na vn 1600 Nomadnarazie rozgladam sie za vn 800Z opisu wynika, że masz xvs 1100. Więc to jakiś żart z tym vn 800 czy co? Bo nie złapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 zobacz sobie na date postu... ludzie zmieniaja motory co jakis czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi