Skocz do zawartości

Jestem nowa

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:icon_twisted: Witajcie, w związku z tym, że jestem cakiem nowa chciałabym informacji o tym gdzie warto wybrać sie na zlot w tym roku.

No tak pewnie spicie albo jeździcie, bo wieczór taki piękny, a ja muszę w domu z dziećmi.

Edytowane przez kasia

Czołem.

Kasia - dość niefortunnie zadałaś pytanie. Większość z nas uczestniczy w kilkunastu zlotach w sezonie. To tak jakby spytać jakie moto jest najlepsze :icon_twisted: To miejsce to powitalnia.

Wejdź na stronę główną kliknij na "Zloty, imprezy przejażdżki" Tam sobie poczytasz o kilkudziesięciu zlotach ;). Popytasz i coś znajdziesz. A tak w ogóle to witaj i miłego forumowania.

Prot napisał:

Czołem.

Kasia - dość niefortunnie zadałaś pytanie. Większość z nas uczestniczy w kilkunastu zlotach w sezonie. To tak jakby spytać jakie moto jest najlepsze :icon_twisted: To miejsce to powitalnia.

Wejdź na stronę główną kliknij na "Zloty, imprezy przejażdżki" Tam sobie poczytasz o kilkudziesięciu zlotach ;). Popytasz i coś znajdziesz. A tak w ogóle to witaj i miłego forumowania.

Eee no co ty jaka powitalnia, przeciez to jest właśnie dział "Zloty, imprezy przejażdżki"

Rafał22 napisał:

Eee no co ty jaka powitalnia, przeciez to jest właśnie dział "Zloty, imprezy przejażdżki"

Upsssss. ... :icon_twisted: Spojrzałem na liczbę postów - "1" myslałem, że pierwszego się pisze w powitalni ;)

Ale przyznaję się do błędu - sorry. Fajny Zlot jest w Lubsku. Hardcorowy. Dawno Grupa Południe - zdaje - się wybiera się spacyfikować to miasteczko :)

Gość Zbycho

Radzę Kasiu starannie wybrać swój pierwszy zlot. Bo jakby to powiedzieć :D są zloty i zloty. Na jednym poczujesz fajną atmosferę, poznasz ciekawych ludzi, na drugich ... no ... tych mniej ciekawych.

Generanie wybierz imprezę na którą wybierze się także ktoś z twoich znajomych, ale nie nazbyt wielu coby nie zamknąć się w ich gronie. Nie było by potrzeby wtedy wybierania się na zlot tylko zrobienie swojego.

Powodzenie.

Aha, nalepsze zloty to są ( jest ) forumowe imprezy. Jest wtedy 100% pewności dobrego towarzystwa :D :D ( podlizałem się pozostałym forumowiczom )

Zbycho napisał:

Radzę Kasiu starannie wybrać swój pierwszy zlot. Bo jakby to powiedzieć :D są zloty i zloty. Na jednym poczujesz fajną atmosferę, poznasz ciekawych ludzi, na drugich ... no ... tych mniej ciekawych.

Dokładnie, tylko że często wybieramy się na zlot w ciemno (zwłaszcza na początku naszej motocyklowej kariery; z czasem nabiera się pewnego rozeznania), a wtedy łatwo nadziać się na buraczaną ludożerkę i - jak mówi przysłowie - mądry Polak po szkodzie.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

No właśnie o to mi chodzi, że nie chcę sie wtopić za pierwszym razem w jakieś bagno. Dlatego liczę, że Wy barzdziej doświadczeni trochę pokierujecie gdzie mam jechać, bo niestety z powodu zbyt małych dzieci nie mogę uczetniczyć we wszystkich zlotach. ( Choć oj bardzo jak bardzo bym chciała!!!)