peter Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Witammierzyłem ostatnio kompresje w mojej nsr i wyszlo 8 bar. Dodam ze powinno być co najmniej 10. Czy wymieniać już tłok czy pojeździć jeszcze ten sezon? A jeśli juz bym sie zdecydował to jak zmierzyć cylinder ? z gory dziex za odpowiedzi pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necko Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 cylinder mierzy sie suwmiarka PS tak z ciekawosci NSRka maja nikasil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) tak kupowac tlok orginalny z hondy czy moze vertexa? Edytowane 5 Maja 2006 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Zobacz ile kosztuja oryginalne hondy i porownaj cene do hondy, ale generalnie chyba lepiej oryginalny kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 jaka macie kompresje w swoich 125 2t? nie wiem wkoncu czy te 8 to jest tak znowu malo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 mierzyles tą kompresje przy otwartej do konca przepustnicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Na moje średnicy tłoka nie mierzy sie sówmiarką bo nie jest to dokładny wymiar.Mikrometr z tewnością zrobi to o wiele lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) tak przy otwartej przepustnicy, robilem to z mechanikiem. a skad wziac taki mikrometr? Edytowane 5 Maja 2006 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 No można kupić ale on kosztuja sporo kasy wiec liepiej jechac do jakiegoś warsztatu i tam Ci zmierzą.pzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Żeby nie zakładac nowego tematu napisze tutaj. Wiecie gdzie i tanio można dostac lub zamowic tłok do motocykla 1252t. Kiedys na forum ktos polecał jakiegos goscia co prowadzi sprzedaż wysyłkową, piszcie gdzie są tanie tłoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 tak przy otwartej przepustnicy, robilem to z mechanikiem A ściągnełeś filtr powietrza czasem to troche daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 hubert, nie ma co kombinowac:P komprecha ma byc i tyle... ja tlok do ns1 kupowalem na www.sklep.motocyklowy.pl szybka wysylka i w ogole wszystko oki. odradzam Martin Motocykle- obiecuja obiecuja i guzik z tego jest.poszukaj w warsztaty, salony, sklepy to znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie gdzie kupic... najlepiej to poszukaj na allegro i tyle...:buttrock:(choc zawsze jest to ryzyko...) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi