gerardgrodzisk Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 BROWAR musisz przyjechac bo mamy dla ciebie płytke z węgier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) No gerard dawaj dawaj tylko wplaty zrobic bo kurcze trza zaliczki pozaplacac :buttrock: Sprostowanie impra nie jest w bielawie do bielawy to dojezdzamy na SFF jak damy rade :icon_razz: :crossy: Impra jest w zajebistym osrodku agroturystycznym na zadupiu ze nikomu przeszkadzac nie bedziemy :cool: Jeszcze do tego zalatwilem podasze zamykane dla naszych milosci kochanych a kto pamieta impre zeszlego roku to wie co oznasza BIELAWA 3dniowa ze mna :buttrock: A teraz niemcow nie bedzie ale my za niemcow bedziemy robic :icon_mrgreen: Wiec mowcie HAJHITLAAAAA LALALALA I LOVE BEYBE :biggrin: A SZACUN DLA GREGA :biggrin: Lista obecnosci: 1.mario (czwarta rzesza ) Ja vol maine komendante2.Jerry (samoobrona)3.Embrion (czwarta rzesza "SS") Ahtung4.Szwagier (czwarta rzesza) JAJAvolt 5.gregu (czwarta rzesza) desant w china libe dich volt6.kazek (blizej nie okreslony) 7.zuza (wizytowka kazka) 8.PGR (czwarta rzesza) ferfluchte pseudonim pidzisridziiiiiiiii lubi na zywca[/color]9.Pompek (czwarta rzesza) Padagoge ferfluchte Wiadomo kto jeszcze nie zaplacil z tej listy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to juz do banku!!!! Jeszcze wielu innych ktorzy jeszcze nie wiedza ze jada np (Cotlet gerard itp) :icon_mrgreen: siakies plecaczki czyli LEŚNNE SSSAAAAKKKIIII i inne zwierzaki :biggrin: Edytowane 30 Maja 2006 przez kakanogaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 gerard ja tez chce płytke :buttrock: Atakują niemickie klony - będą nas miliony :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 moj wyjazd stoi pod duuuuuuzym znakiem zapytania.. nie wiem czy pojade :buttrock: :buttrock: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: jak co prosze o przepicie mojej kasy .... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 nO TO żESMY KUR... POJECHALI........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Mario nawet mnie nie wkurwiaj, !!!!! masz jechac zrobimy ten je*any podnosnik nocami po Bielawie :buttrock: wymyśl coś !!!!! a kaski Germany gotowe do przymiarki dla swoich ludzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 ok mam i dla Ciebie nawet dogram ci zdjecia z lubska ale jeszcze nie wiem czy bedziemy POZDROWIENIA :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Gerard tej części zdania po słowie "ale" nie zrozumiałem.... :buttrock: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 no to do zobaczenia w sobote na sff, hehe :icon_mrgreen: może w akcie desperacji zapłacę wam za jeden nocleg :icon_twisted: :icon_mrgreen: pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margas Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Do wszystkich niewiedzącyh - plan imprezy (info motocykle.pl): "Plan imprezy jest następujący:Miejsce: Bielawa (16°37' E - 50°42' N)Termin: 3 czerwca 2006 rokuBilety: 10 zł, trybuny 35 zł 10:00 - 11:30 Treningi12:00 Oficjalne rozpoczęcie imprezy12:15 - 12:30 Pokaz gwiazdy Marco Lürzer12:30 - 13:00 Przerwa techniczna13:00 - 15:00 Konkurs jazdy amatorów15:00 - 15:20 Pokaz gwiazdy Marco Lürzer16:30 - 16:40 Ogłoszenie wyników konkursów16:45 - 17:00 Pokaz gwiazdy Marco Lürzer17:00 Zamknięcie oficjalnej części imprezy Zapraszamy wszystkich chętnych do przyjeżdżania już w piątek 2 czerwca". btw. jeżeli chodzi o pogodę to mam dobre wieści:> 13/22 °C> 982 hPa> Wiatr: 19 km/h> Śnieg: 0.0 mm> Deszcz: 0.0 mm Pozdrawiam! Edytowane 31 Maja 2006 przez margas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Siema Kurde będę jechał dzisiaj z Warszawy około 16.00 więc na miejscu byłbym około 22 Jak tam do was dojechać? Jest możliwość załapania się jeszcze? Dajcie szybko znać. Dzięki i pozdrKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) odezwij sie do mnie nr.693 700 455. dam ci nr do OOOOOORRRRAAANIZATORA ... ktory zapewnia ze nic nie zapewania :bigrazz: hehehepozdro Edytowane 2 Czerwca 2006 przez mario1810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 NO I JADĘ :icon_twisted: hehehe Dzięki i pozdroKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 ty sie tak nie ciesz bo nie wiem czy bediesz wstanie wyjechac w sobote :biggrin: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 ty sie tak nie ciesz bo nie wiem czy bediesz wstanie wyjechac w sobote :biggrin: :icon_twisted: :icon_mrgreen:--------------------------------- hehehehe, a bardzo łatwo się namawiam %%%%%%teraz męczę jeszcze mojego kumpla żeby pojechał, nie wiem może boi się 440km w jedną stronę do przejechania, przecież to nie koniec świata ;) Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi