Kidler Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Witam, potzrebuje serwisówki do hondy Cb 500, ale nic nie znalazłem bo jest chyba bład w wyszukiwarce? Jak ktoś ma link to niech prześle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) tam na stronce w górnym prawym rogu kliknij ściąganie i już wszystko ok ...jak nie dasz rady wyślę ci na maila :icon_mrgreen: http://www.megaupload.com/?d=L7CZC9LE tylko trza poczekać aż czas odliczy i zamknąć to okno ....oczywiście instrukcja po portugalsku i wlosku Edytowane 4 Maja 2006 przez Maxv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 A niema nikt po polsku i rocznik 95 żeby się mieścił? Interesuje mnie jaki olej do silnik ai jaki płyn chamulcowy i co nalać do chłodnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Nie ma serwisówek po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 niestety trza się języków uczyć......szkoda tylko że po ang .... nie mam szybciej można się domyslić :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mam problem ze ściagnięciem tej serwisówki prześle mi ktoś na meila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mam problem ze ściagnięciem tej serwisówki prześle mi ktoś na meila?ok ale musisz mi go podać na priv bo nie wiem jak dołaczać tutaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jakie luzy powinny miec zawory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jakie luzy powinny miec zawory? wdech 0,16mm +(-) 0,02mmwydech 0,26mm +(-) 0,02mm płyn chamulcowy: dowolny DOT4olej: w serwisie 10w 30; ja leje 10w 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dwa wydechy napisz który ssący. A zapomniałem czym i co ile trzeba smarowąc łańcuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) wdech 0,16mm +(-) 0,02mmwydech 0,26mm +(-) 0,02mm płyn chamulcowy: dowolny DOT4olej: w serwisie 10w 30; ja leje 10w 40a w którymś ŚM podawali olej 15W50 :icon_exclaim:Dwa wydechy napisz który ssący. A zapomniałem czym i co ile trzeba smarowąc łańcuch?ssący 0.16mm wydechowy 0,26a łąńcuch smaruj jak jest suchy i sie błyszczy a czym smarowac to jedni smarują środkami w spreju a mozna smarować olejem przekładniowym wazne aby był gęsty :biggrin: Edytowane 7 Maja 2006 przez 21adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 To jeszcze jakich świeć używacie, bo olei wiem 10W 40 marka obojętna, luzy wiem filtry wiadomo najtansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi