a!ntek Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) "Honda Afrika 1993 rok w oryginalnym malowaniu (szaro-czarno-srebrne) oprócz czaszy malowanie 97 (czarny ze srebrnym i złotym) XRV 750 nr rej. LHRM174, nr ramy JH2RD07A8VM101160 silnika 2701966 Motocykl został skradziony z garażu pod blokiem na Gocławiu dziś nad ranembyła blokada na przedniej tarczy, została przecięta, może być ślad na tarczypopękane gumki przy tripmasterzepopękana szybkanieoryginalne poszycie siedziska (czarne)wysokie gmole własnej roboty prostokątnekufer srebrny shad z nalepką ze zlotu z Ukrainy karpacki bikerstelaże do kufrów własnej robotyboczne owiewki spawane, widać z zewnątrzopony: Michelin Anakee tył, T66 przód ślad po oponie doprowadził do wiaduktu na Marsa i tam się urwał, motocykl pojechał prawdopodobnie w stronę Marek/Zielonki tel. do właściciela 0601 925 134, Jacek" http://www.jaskinia.cola.pl/ Edytowane 4 Maja 2006 przez a!ntek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 i następny sprzęt skradziono.....b mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Motocykl został skradziony z garażu pod blokiem na Gocławiu dziś nad ranembyła blokada na przedniej tarczy, została przecięta, może być ślad na tarczy Kurcze, ja też trzymam swojego w garażu. To tak łatwo przeciąć blokadę na przedniej tarczy? Chyba muszę zainwestować w coś lepszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Kurcze, ja też trzymam swojego w garażu. To tak łatwo przeciąć blokadę na przedniej tarczy? Chyba muszę zainwestować w coś lepszego...jak mają skroić, to i tak skroją. ja w swoim garażu mam monitoring. ale i tak przypinam moto łańcuchem do kotwy w podłodze. nie ma co ułatwiać złodziejom.swoją droga to skurwysyństwo.... człowiek serce wkłada w motocykl, a taki ciul przyjdzie i podpierdoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Kiedyś dawno temu był taki wolny kraj gdzie koniokradów wieszali na gałęzi ale to niestety prędko nie wróci prawa człowieka Ku..... Mać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon64 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Co tu dużo gadać, nie bylo by zlodzieji gdyby nikt nie kupował u nich. Wiem co czujesz, moją virażkę wytargali z garażu z 6 na 7 maja a weszli przez ścianę bo drzwiami nie dali rady.Zabić to mało. Wyrwać im serce.Jak poszła na częci to niestety mamy pozamiatane.Chociaż mówią, że nadzieja umiera ostatnia.Jak ja kur*a będę żył bez mojego sprzęta?!!!!!!!!Pozdro. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Co za sku....le takim to od razu ręce upier....lić i po sprawie.Mam nadzieje że się odnajdzie trzeba wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Kur**. Taki ładny sprzęcik za*eb****. Takich tylko załapać i łapy pourywać. Życzę ci żeby moto szybko się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 piejdojeni koneserzy :icon_razz: wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi