Vatzeque Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Platinumki do GSa mi wczoraj wstawiono na tył. Żyleta. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 http://www.foc-u.co.uk/reviews/pad.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Czolem! Czyli nie wybralem najgorzej :P. Hamowanie nie takie straszne :). Szkoda tylko, ze nie ma testu Nissinow, GoldFrenow i Lucasow :icon_razz:.Bo w zasadzie z tych co mialem do wyboru sa tylko EBC i Ferodo... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) A ja sie przylacze do tematu lecz potrzebuje na gwalt klocki na przod do mojej F3. W kwietniu zalozylem nowe ktore dostalem razem z moto gdy kupowalem i byl to wielki wielki syf :buttrock: Przejechane 5 tys km i klocki nie dosc ze przestaly prawie hamowac to jeszcze sie skurczyly, dostaly luzy i strasznie pukaja podczas jazdy i piszcza cholernie przy hamowaniu :D Nie do wytrzymania. Polecicie cos konkretnego czy raczej jak wyzej wymienione. Pomozcie Edytowane 28 Czerwca 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 te z allegro to niebieska seria i juz kilka osob mi powiedzialo, ze sa miekkie... I co Ty (i w ogole Wy) na to?Pozdro Ja założyłem na ten sezon właśnie niebieskie Nissiny NS (przód). Wcześniej miałem fabryczne Nissiny o oznaczeniu TT2506HH które wymieniłem po 15tys (co prawda zostało ich jeszcze 1.5mm ale profilaktycznie wymieniłem żeby nie paprać się w sezonie). Nie powiem żeby były miękkie bo całą powierzchnią zaczęły trzeć dopiero po ok 700km. Fakt że nie obciążałem ich zbytnio do tego czasu,normalna jazda. Teraz mam zrobione na nich 4tys km i mogę powiedzieć że nie widzę różnicy w porówniu do poprzednich klocków. Co prawda przy hamowaniu delikatnie szumią (a przy wyższych prędkościach właściwie bzyczą) ale nie jest to coś co mogłoby przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Kupilem teraz gold freny i piszcza straszliwie, hamuja slabiej niz poprzednie na wybojach je slychac jak sie telepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Witam - pozwolilem sobie odswiezyc temat, bo wlasnie zamierzam zakupic klocki. Moje moto GSXR 1100 92 rok. Zalezy mi na klockach nie zuzywajacych tarcz (mam troche zuzyte i nie chce skracac ich zywotnosci), nie zalezy mi na zywotnosci klockow, moga byc miekkie, ale jednoczesnie jak najskuteczniejsze. Totalnie nie orientuje sie w producentach, jezdzilem na EBC HH i bylo ok - ale wydaje mi sie ze prog na tarczy powikszym mi sie w tym roku po jezdzie na tych klockach....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi