Browar Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 :icon_twisted: jak wjedziesz do centrum budapesztu to możesz się wszystkiemu dokładnie przyjżeć, jest na to w cholere czasu gdyż stoisz w pięknym korku który nie ma końca :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_twisted: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Robiąc konkurencję Zbyhowi postarałam się i stworzyłam własny opis naszej węgierskiej eskapady :icon_twisted: . Na razie doszłam do poniedziałku 1 maja i wena mnie opuściła, ale jutro postaram się dokończyć dzieła i najpóźniej w czwartek będziecie mogli poczytać moje wypociny :icon_mrgreen: ps. poza tym filmiki Prota to mistrzostwo, przy Ułanach prawie spadłam z krzesła :icon_mrgreen: , a robienia loda :icon_mrgreen: nie pamiętam :icon_twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 prawie spadłam z krzesła Ty gdzies tam spadlas z krzesla :icon_mrgreen: :icon_twisted: Swoja droga jak tak ogladam te filmiki, to chyba Pietra sie troche wkurzyl na tych ulanow :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Astart6e wypal mi to na płytkę plizz bo coś te linki nie działają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 no właśnie, mi też nie działają, a Prot milczy... więc proszę też o to wypalenie....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Wypal, wypal... ja nie palę chłopcy :) Ale jak dla was poświęcę się i zacznę :) Przekaże ci Staszku na Lubsku :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Wybieram sie w tym roku na południe (wzglendem Polski). Węgry tez chce zwiedzic. Co mozecie polecic? Jak trasa, jakie miejsca. Mnie interesuje dobre kręte drogi i piekne widoki. Gory, przestrzen jak najbardziej. WitamPodepnę się pod temat ... mam nadzieję, że nikt mnie nie pobije ;) Polecam traskę z Miszkolca do Egeru przez park krajobrazowy (Góry Bukowe, miejscowość Bukk bodajże jest na trasie). Śmigałem tamtędy dokładnie w łikend majowy (na jakimś tam kempingu w Tokaju wjechałem akurat jak grupa się zwijała - granatowe Reno Clio Maxi ;) na warszawskich numerach).Trasa ma ok 60 km :) Serpentynki, bardzo wąsko, przeważnie brak barier przy drodze, asfalcik super :). Pasażerowie trochę mi narzekali bo jakiś tubylec chciał się pościgać :). Clio vs stary Lancer :) Spalanie na tym odcinku wyszło ok 15l/100 ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 To ja poproszę wszelkie niecenzuralne linki do fotek i filmów na PWKtos "Lizjemu" przekazał linki ? :D Pewnie znowu nie jestem na bieżąco, ale ten link do filmów Prota z priva nie działa!. Serio ? jak wjedziesz do centrum budapesztu to możesz się wszystkiemu dokładnie przyjżeć, jest na to w cholere czasu gdyż stoisz w pięknym korku który nie ma końca Tylko trzeba wybrać godzinę szczytu, upał, grubo się ubrać i mieć gigant kaca :) ps. poza tym filmiki Prota to mistrzostwo, przy Ułanach prawie spadłam z krzesła Działa ??? Swoja droga jak tak ogladam te filmiki, to chyba Pietra sie troche wkurzyl na tych ulanow Wkurzył ?? To mało powiedziane. Przeszlo mu, jak PGR mu wieniec ze sztucznych kwiatów nałożył na szyję. Lubi widać Pietra sztuczne kwiaty ;) Astart6e wypal mi to na płytkę plizz bo coś te linki nie działają O! Znowu nie działają !!!no właśnie, mi też nie działają, a Prot milczy... więc proszę też o to wypalenie....pzdr Serio serio ? WitamPodepnę się pod temat ... mam nadzieję, że nikt mnie nie pobije ;) Polecam traskę z Miszkolca do Egeru przez park krajobrazowy (Góry Bukowe, miejscowość Bukk bodajże jest na trasie). Śmigałem tamtędy dokładnie w łikend majowy (na jakimś tam kempingu w Tokaju wjechałem akurat jak grupa się zwijała - granatowe Reno Clio Maxi ;) na warszawskich numerach).Trasa ma ok 60 km :D Serpentynki, bardzo wąsko, przeważnie brak barier przy drodze, asfalcik super :D. Pasażerowie trochę mi narzekali bo jakiś tubylec chciał się pościgać. Clio vs stary Lancer Spalanie na tym odcinku wyszło ok 15l/100 :D. Rozumiem, że tubylec wygrał. Wnoszę to po karygodnie niskim spalaniu. :clap: A potem ? A potem sie obudziłeś, machasz nóżkami pod kołdrą i robisz brrrrm ... brrrrmmmm ... brrrrrmmm ... ??? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Serio serio ?Rozumiem, że tubylec wygrał. Wnoszę to po karygodnie niskim spalaniu. :clap: A potem ? A potem sie obudziłeś, machasz nóżkami pod kołdrą i robisz brrrrm ... brrrrmmmm ... brrrrrmmm ... ??? :clap: Dzieki za szczerość ...Miejmy nadzieję, że nie oceniasz tak wszystkich. Odreagowywanie stresów na innych nie jest mile widzane. Pozdrawiam (mimo wszystko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Pietra się nie wkurzyłPietra jak się go obudzi nagle o 2 w nocy to po prostu patrzy komu pierwszemu przypie....lić :clap: A tak na serio to spoko - miałem lekkiego szoka przy przebudzeniu ale potem już było spoko. Musze te filmy obejrzeć bo nie wiem o czy piszę :clap: Pozdrofka Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Piętka nie zwracaj uwagi na Dzidzie Prota on tak ma po dwutygodniowym chlaniu :bigrazz: Ostatnio mi napisał 7 bezsensownych sms-ów po czym się zbulwersował, że nie odpisałem ale i tak jest kochany :biggrin: Astarte wypal od razu serwisówę do GSa jak będzie i wypalać fotki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 nie zwracaj uwagi na Dzidzie Prota on tak ma po dwutygodniowym chlaniu :notworthy: Ostatnio mi napisał 7 bezsensownych sms-ów po czym się zbulwersował, że nie odpisałem ale i tak jest kochany :bigrazz: Na Dzidzie nie zwracaj :biggrin: bo bywa o Dzidzie zazdrosny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 No dobra - dałem dupy z tym Lubskiem. Przyznaję. Pamiętam też, że miałem przywieźć płyty ze zdjęciami. W związku z powyższym proszę o przesłanie na PW adresów. na które mogę wysyłać płytki. Pozdrawiam - szczególnie tych, którzy pomimo pogody przyjechali do Lubska z dalekich stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) :) Piekłoooooooo :( :D Mi to się wydaje że Pietra faktem przybycia ułanów był dość mocno nagrzany :biggrin: szczególnie że chcieliśmy Złotą porwać :flesje: hehe ale wesoło było ... szkoda że tak szybko to zleciało !! Za rok ta sama ekipa i pacyfikujemy inny kraj !! Albo po Polsce robić dymy :buttrock: :crossy: :flesje: Pozdrawiam Edytowane 21 Maja 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Za rok ta sama ekipa i pacyfikujemy inny kraj !! Albo po Polsce robić dymy :) :buttrock: :D PozdrawiamCo masz zrobić jutro - zrób dzisiaj - jutro będziesz miał czas na piwko :biggrin: A dlaczego nie bryknąć jeszcze w tym sezonie ???? Ekipa super - traska obadana, frycowe zapłacone, noclegi obcykane, Pietra poćwiczy taniec brzucha i .... jaaaaadyyyyymyyyyyyy :flesje: Chyba w sierpniu jest jakiś dłuższy weekend, co Wy na to ?No co Browar ? Nie pojeździłbyś z TAKĄ ekipą po centrum Budapesztu ??? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi