GrIsHaCkH Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 te... Maciuś.... a może masz tak samo skopaną wersję jak siora Astarte :wink:Kinky też nie mogła rozpakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ...ooo... :wink: ale co Ty mi tu 'amputujesz' :) czyzbym byl siastra Astarte? :cool: ...no coz jesli autorka zdjec zezwoli... to moge je pozmniejszac i za posrednictwem pana Emila powysylac do chetnych... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINKY Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ...no coz jesli autorka zdjec zezwoli... szybko pytaj.... :wink: bo na naszym forum ludki jakies foty wrzucaja z wyjazdow a my jak te nie przymierzajac z PIEKLA dupy nic nie mamy :) DO PIEKLA.... szmaciaki a. ps juz za Wami tesknie... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czolem! Mnie sie tam rozpakowaly fotki od Astarte :wink:. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czolem! Mnie sie tam rozpakowaly fotki od Astarte :clap:. Pozdrowki ?Mnnie tak samo bez żadnych problemów poszło wszystko !! Jest gites !! {Pozdrawiam} :wink: :cool: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) No to panie Grishackh to pan ma coś skopanego z rozpakowywaczem :cool: DO PIEKŁA z taką robotą :wink: :) ps. dostałam zdjęcia od Wojtasika i wrzuciłam je na ftp-a kolegi, więc proszę łaskawie ssać:http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/200605Wegry/Wojtasik.rar pzdr @starte Edytowane 9 Maja 2006 przez Astarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ps. dostałam zdjęcia od Wojtasika i wrzuciłam je na ftp-a kolegi, więc proszę łaskawie ssać Wykonano :cool: Astarte, pełny szacun za dokładne obfotografowanie naszych mord - każdego z osobna i jeszcze wraz z kółkami :) A za fotkę nr 77 masz piwo, hehehe :wink: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Pały ja sciagnalem rozpakowalem bez krzyku i innych takich bzdetów - widać kto nie tylko dobrze na moto pomyka :icon_mrgreen: :icon_razz: :clap: :wink: :cool: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Astarte, pełny szacun za dokładne obfotografowanie naszych mord - każdego z osobna i jeszcze wraz z kółkami :biggrin: A za fotkę nr 77 masz piwo, hehehe :cool: To kiedy mam się zgłosić po odbiór :wink: PGR fajnie wyszedł na fotce 027 :clap: Wygląda to jak jakaś pijacka wizja :icon_mrgreen: ps. jak zobaczyłam stan mojego konta po tym wyjeździe to złapałam się za głowę :wink: Do końca miesiąca ino zupki chińskie, bo na paliwo mi nie starczy :) :icon_razz: no a w końcu na Lubsko trzeba pojechać i trochę się tam ukulturalnić (czy jak to się tam mówi :biggrin: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 027 - to jest qrna jakiś fotomontaż :wink: Ja nie jestem taki piękny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 to cieszę się że inni też zbankrutowali!!! Zawsze to raźniej! Chyba zweryfikuję swoje poglądy o typowo oszczędnych-studenckich wyjazdach...Astarte, rozumiem że w Lubsku wkręcę się na chińską zupkę?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Astarte, rozumiem że w Lubsku wkręcę się na chińską zupkę?Staszek dla ciebie zupka zawsze się znajdzie. Twoje prowadzenie przez deszczowe Czechy w nocy było niesamowite :icon_twisted: Zweryfikowałam swoje poglądy na temat przyczepności gum na zakrętach, da się dużo szybciej niż myślałam :P :rolleyes: ps. jestem w końcowej fazie tworzenia filmiku z Rybnika, więc za niedługo premiera :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 W takiej ekipie to gumki się od razu lepiej kleją do asfaltu :P :rolleyes: (A ja teraz już na samych na drutach latam ) :icon_twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A w tych Czechach to padało??? Całe szczęście że nie miałem czasu przeciwsłonecznych okularów zdjąć i mało co widziałem, bo bym się bał!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A w tych Czechach to padało??? Całe szczęście że nie miałem czasu przeciwsłonecznych okularów zdjąć i mało co widziałem, bo bym się bał!Rzeczywiście przesadziłam z tym deszczem... kropiło i drogi były lekko wilgotnawe :rolleyes: ps. Badajcie temat o Rybniku... są nowości :icon_twisted: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=45088&st=140 pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi