nufry Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Witam, kupuje MZ ETZ 150 i chciałbym się dowiedzieć, jakie dokumenty powinienem otrzymać, aby zarejestrować pojazd bez problemu, wiem, ze musze spisać umowę kupna- sprzedaży, czy ma ktoś wzór takiej umowy? Poprzedni właściciel nie płacił ubezpieczenia od 6 lat, co mam zrobić, żeby nie płacić za poprzedniego właściciela zaległego ubezpieczenia? Przeglądu też nie posiada ten pojazd…Proszę o szybką odpowiedź…, jeśli ktoś ma wzór umowy to proszę na maila… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 umowa K-S Ja mialem podobna sytuacje, poprzedni wlasciciel x lat nie placil ubezpieczenia, jak mialem podpisana umowe K-S poszedlem do PZU ubezpieczyc, to chcieli wazna polise, poszedlem do warty i tam od reki mi ubezpieczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 to jest umowa na motocykl czy na samochod??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 to czy to jest na motocykl czy samochód nie ma chyba znaczenia,jak kupowałem MZ to pisałem umowe a w uowie było napisane że samochód,nikt się pózniej ani w urzedzie skrbowym a nie w powiecie w czasie rejstrcji nie czepiał,także to nie ma chyba znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Zapraszam na stronke http://www.soviet.emka.prv.pl/ jest tam poprawna umowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 albo w serwisie gazeta.pl pod światem motocykli, od razu się drukuje w 2 egzemplarzach, jest w pdfjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi