krzychu-985 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 http://sokol.lublin.pl/sklep/product_info....products_id/277 Ja mam takie tyle ze dalem zanie 100zl . Jestem znich naprawde zadowolony. Wiadomo niejezdze jakos hardcorowo ( dt 80 ) ale naprawde dobze sie spisuja w zimniejsze dni sa cieple a nawet w zime reka wnich niezamarza. JAk jest goroca reka sie nie poci. Choc maja biale wstawki latwo sie piora z roznych smarow a myje je recznie w wodze z proszkiem i trzymaja sie super. Mam je ponad pol roku jezdzilem w roznych warunkach a jak je wypiore to wygladaja jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ja proponuje Scotta San Diego za 65zł na allegro :] http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=100932689a ja calkowicie odmawiam ! Mam takie , tylko model rok 2004 . Po jakis 3 - 4 miesiacach jazdy zaczely sie troszke pruc. Ten nowszy model wcale nie wyglada lepiej , moze i nawet mniej solidny jest bo przewaza w nim sama szmatka. Z tego co widze , czesto scotty maja negatywna opinie ;O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 a ja calkowicie odmawiam ! Mam takie , tylko model rok 2004 . Po jakis 3 - 4 miesiacach jazdy zaczely sie troszke pruc. Ten nowszy model wcale nie wyglada lepiej , moze i nawet mniej solidny jest bo przewaza w nim sama szmatka.Z tego co widze , czesto scotty maja negatywna opinie ;ODokładnie.Ja co prawda miałem model Anaheim chyba nawet wyższy niz ten i naderwałem je podczas pierwszego zakładania. :icon_mrgreen: Teraz poluję na rekawice mojej firmy UFO lub Alpinestar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ja alpiny dual - super a było już pare glaeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Witam!Kupilem czerwone San Diego jakis miesiac temu.Uzywalem ja 5 razy na motocyklu i teraz caly czas na rowerze (czekam na tlok :icon_twisted: )i powiem wam ze rewelacyjnie nie wygladaja a material z ktorego sa podszyte na wewnetrznej stronie po bokach pomalutku odrywa sie.Nie mowie juz o tych gumowych napisach ktore stracilem praktycznie po jednej jezdzie na motorze.Z drugiej strony moj kolega (jest na forum jako Aszuki) ma takie same tylko ze w kolorach MORO i jest zadowolony.Co prawda wytrzymaly mu przez 3 miesiace ale ciaglej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 a ja kupilem na allegr rekawice firmy SADE ,przejezdzilem sezon i nie widac sladu zuzyca.Zaplacilem za nie 65 zl (z przesylka).Takze mysle ze sa warte swojej ceny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mógłbyś dać linka do tych rękawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 a ja kupilem na allegr rekawice firmy SADE ,przejezdzilem sezon i nie widac sladu zuzyca.Zaplacilem za nie 65 zl (z przesylka).Takze mysle ze sa warte swojej ceny.PozdrawiamDzwina sprawa bo ja je kupilem za 70+presylka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Juz nie ma tych rekawic na allegro :D TwisterZG to byc moze pomylilem sie z cena, ale tak cos mi sie wydaje ze wlasnie za tyle kupilem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 polecam rekawice acerbisa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Jakby to kogos interesowalo :clap: to kupilem :http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102196390No i chyba zrobilem dobrze. A swoja droga to tanio sie wydaje :icon_razz: Aaaa no i znalazlem cos takiego, ja nie mam kasy ale moze ktos z Was zakupi bo tez wydaje mi sie bardzo tanio :http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M154133 pzdr ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 WitamOsobiście kupiłem ANSWER-y i uważam, że są całkiem fajne!http://www.allegro.pl/item104956655_rekawi...usa_okazja.htmlPozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi