aadamuss Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A po co w takiej maszynie podnozki dla pazazera? potrzebne do mocowania tłumika:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 A a propos naklejania to i tak zniszczył mnie dzisiaj Fazer, który na swojej R6 wkrótce będzie miał nalepki nowego sponsora o wdzięcznej nazwie "GNIOT-POL" :buttrock: :crossy: :) A tak przy okazji ten gniot pol to z rybnika co przyczepy wynajmuje :) I mają "super" właściciela nie żebym coś na niego mowił ale mało słowny ten facet, obiecuje i ... Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dominik tak z ciekawości zapytam jak długo dłubaliście przy tym sprzęcie żeby wyglądał tak jak na fotkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 mattir no generalnie nie za długo, nie za krótko. Niestety sprzęt wygląda już inaczej, bo Maniek nie wyrobił i skreszował owiewki. Będzie kleić i malować. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dominik ale chodziło mi o czas czyli ile godzin/dni??A Maniek znowu na toże się za mocno złożył czy co??Kurde nie nadążam z tymi tematami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dominik ale chodziło mi o czas czyli ile godzin/dni?? Poświęciłem na całość jakieś 20 godzin pracy, licząc oczywiście pracę lefta przy komputerze i ploterze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 No to szybko się uporaliście ze sprzętem. Tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi